Bolti zsírégetők, A legjobb zsírégető formulák a BioTech USA kínálatából


A diétával megszabadulhatunk a felesleges testzsírtól, ám ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben, tónusossá kell bolti zsírégetők az izomzatot. Erre pedig a súlyzós edzések a legalkalmasabbak.

bolti zsírégetők bpi zsírégető mellékhatások

Nem kell attól tartanunk, hogy túl izmosak leszünk, egyszerűen legfőbb módja a karcsúsításnak egészséges kinézet megköveteli bolti zsírégetők sportos életmódot. A súlyzós edzésekkel változatossá tehetjük az edzéstervet is.

Hasi zsírégetés

A zsírégetők helyes használata Ha az étrendünk és a testmozgásunk is megfelelő, akkor elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy a fogyás felgyorsítása, vagy a beindult fogyásnál esetlegesen becsúszó csaló étkezések hátrányainak kiküszöbölésére valamilyen zsírégetővel próbálkozunk.

Többféle működési elvű zsírégetők léteznek, illetve egyre több termékben található meg az egyes hatásmechanizmusok kombinációja: A termogenikus zsírégetők a testhőmérséklet és pulzusszám emelésével gyorsítják az anyagcserét, így egész nap több energiát használ el a szervezetünk, mint normálisan.

A krómtartalmú zsírégetők az étvágyat csökkentik, ám bolti zsírégetők valakinek nincs önuralma és akkor is eszik, amikor nem éhes, és elég a látvány, hogy nekirontson egy szelet tortának, akkor semmi értelme krómot alkalmazni. A fehér fűzfakéreg kivonat, HCA-Chitosan tartalmú zsírégetők többnyire azt akadályozzák meg, hogy a túlzott mennyiségben bevitt szénhidrát zsírrá alakuljon és lerakódjon a kényes testrészeken.

bolti zsírégetők fogyni organifi-val

Az L-karnitin Az L-karnitin tulajdonképpen az egyik leghatékonyabb segítség a fogyásban, de hatásosságához elengedhetetlen a sportolás. Olyan alapvető táplálék-kiegészítő a fogyásban, mely a sportolók és versenyzők életében is alap lépcsőnek számít.

Zsírégető szer

Alapvetően egy, a szervezetben természetesen is előforduló aminosav, amely mennyiségének megnövelésével fokozható a fogyás. Az L-karnitin hatásmechanizmusának lényege, hogy a kardioedzés során felszabaduló zsírsejteket az energiafelhasználás helyére szállítja.

Tehát az L-karnitin maga a szállítóeszköz.

Minél több L-karnitint viszünk be, annál több felszabadult zsírsejtet tud a szervezet energiaként felhasználni. A zsírsejteket tehát a sportolás által fel kell szabadítani és biztosítani kell a megfelelő mennyiségű L-karnitint, hogy azok valóban el is égjenek.

A zsírégetők valós szerepe a fogyásban

Az L-karnitin hatékonyságának feltételei Alapfeltétel folyamatos alacsony-közepes intenzitású, lehetőleg monoton mozgás, és az is hogy ne legyen szénhidrát a vérkeringésünkben.

A szervezet elsősorban a szénhidrátokat fogja energiaforrásként felhasználni. Persze ez sem hátrány, hiszen így a felesleges szénhidrát biztosan nem alakul zsírrá, ám a meglévő zsírpárnáinktól megszabadulni nem fogunk.

Tehát fontos, hogy ha L-karnitin segítségével szeretnénk lefogyni, akkor: előtte körülbelül két órával étkezzünk utoljára, akkor is lehetőleg alacsony glikémiás indexű szénhidrátot, ami alacsonyan tartja a vércukor szintünket zöldségek, saláta stb. Akár mg-ig is elmehetünk a napi adagban.

bolti zsírégetők cara minum susu l-men fogy

Az L-karnitin többféle kiszerelésben kapható. Vannak L-karnitin tartalmú italok, amelyeket akár a sporttevékenység közben is fogyaszthatunk.

bolti zsírégetők harga fogyás szárított szilva

Vannak tabletta és kapszula formájú verziók, ezek hátránya, hogy nehezebben emésztődnek. A legpraktikusabbak mindenképpen a folyékony formulák. Pro-Nutriotion A Pro Nutrition zsírégetők kifejezetten sportoláshoz lettek fejlesztve.

Használatukkal a zsírégetés folyamata gyorsul, de egyéb pozitív hatásuk is van. A Pro Nutrition  zsírégetők a legmodernebb technológiával készülnek, a legmagasabb minőségbiztosítás betartásával. A folyékony Pro Nutrition Carnitine Liquid L-karnitin gyorsabban és tökéletesebben szívódik fel a szervezetben az edzés során.

bolti zsírégetők kiegészítés, amely segít a fogyásban

Pro Nutrition Carnitine FX a dobozban 20 alkalomra elegendő tasak található, amelyból ital készíthető, naponta tasak Pro Nutrition Carnitine Bolti zsírégetők feloldva dl vízben kellemes narancsízű italt kapunk.