Cachexia zsírvesztés, A cachexia megértése a rákbetegekben


A cachexia megértése a rákbetegekben

Podcast További információ Eddig nincs jóváhagyott gyógyszer a rákos betegek fizikai elvesztegetése, az úgynevezett tumor cachexia kezelésére. Ez nagyon nem kielégítő.

új kezdetek fogyás erdei kb 80 napos fogyás eredményei

Mivel különösen az emésztőrendszer rákja gyakran súlyos fogyáshoz vezet. Végzetes következményekkel jár, ahogy Stephan Herzig kifejti, a német rákkutató központ molekuláris biológusa és a Heidelbergi Egyetem Orvostudományi Karának professzora: "Hasnyálmirigyrák esetén - valószínűleg a betegek 70 százaléka végzi ezt a fajta cachexiát, és akkor nem a daganat miatt hal cachexia zsírvesztés, hanem attól, hogy egyszerűen ennyi energiát veszítenek, és ezt már nem lehet megállítani.

Erre jellemző: "Izomtömeg, zsírtömeg veszteség.

Miben vagyunk mások?

A betegek nagyon sok izomtömeget veszítenek. És jelentős mennyiségű energiát veszítenek. Ugyanakkor a szervezet rák esetén több citokint, bizonyos hírvivő anyagot termel.

fogyás clarksburg wv legjobb zsírégető alakforma

Mindkettő komoly hatással van az anyagcserére. Polaritása megfordul, és fordítottra vált.

fogyni a bordák körül gyógytea fogyáshoz az urdu-ban

Az érintettek folyamatosan fogynak, és a lesoványodás végül életveszélyessé válik. Stephan Herzig új kiindulópontot lát a cachexia elleni küzdelemben. A német rákkutató központ egyik műhelyében a biológus beszámolt munkacsoportjának jelenlegi egerekkel végzett kísérleteiről: "Ezek a folyamatban lévő vizsgálatok, amelyeket most végzünk.

X- fit pulzusos zsírégetés

Olyan molekulát fejlesztettünk ki, amelynek segítségével megakadályozhatjuk a zsír lebontását. És ha ezt a molekulát injektáljuk, vagy olyan állatoknak adjuk be, akiknek cachexia zsírvesztés daganata van, amely kachexiát kapna, Míg az összes kontrollállat végül a kísérlet végén elhunyt a cachexiában, addig azok, akiknek a kezelésünk miatt több zsírszövetük van - több mint a fele még mindig életben van.

Cachexia zsírvesztés kutatók szerint testenzimeket hozott az egerekbe, hogy ismét megfelelően működjenek. És pontosan azok az enzimek, amelyeket a tumor annyira rosszul irányított, hogy lebontották az állatok zsírszövetét.

És hogy Önnek nagyobb esélye van, és nagyobb időt nyerhet a daganat kezelésére.

Fogyás fejlesztése zsírégető

Egyrészt azért, mert a tanulmány még nem jelent meg. Másrészt azért, mert a gyógyszeripar részéről máris van érdeklődés, ahogy a heidelbergi rákszakértő mondja.

java organikus fogyókúra berbahaya hogy veszítek a hasi zsírból

Más kutatócsoportok is dolgoznak a témán. Például olyan anyagokat tesztelünk, amelyek serkentik az étvágyat, mint például a testhormon hormon vagy a kannabinoidok, a kender növény hatóanyagai.

How to treat Anorexia and Cachexia

Bizonyos esetekben a daganatos betegek klinikai vizsgálata már folyamatban van. Ezek azonban még nincsenek sikeresen befejezve. Az orvostudomány még mindig várja az áttörést a cachexia kezelésében.