Coolsculpting karcsúsító, A Coolsculpting® módszer


Cryolipolysis test karcsúsító gép Bevezetés Az emberek évek óta kimerítik a testzsír csökkentésére szolgáló különféle módszereket, például a zsírleszívás, a lézer lipolízis, az erős szonikus lipolízis, a rádiófrekvenciás lipolízis, a legújabb technológiájú kriolipolízis, a hideg zsírok oldódása és melegítése.

hogyan lehet elveszíteni a makacs alsó testzsírt

Az ellenkezője hatékonyabb, mint más nem invazív módszerek. A lipolízis forradalmian új fogalma.

Valójában, kivéve az alsó lábszárat, más részek is elvégezhetők. Általánosságban elmondható, hogy a has a legjobb hatást. Mindaddig, amíg a zsírréteg elég vastag, meg lehet csinálni a hátsó derék, anya fenék, comb, karok és vissza. Szerint a zsír különböző részein, vannak különböző méretű és formájú vákuumszívó szonda és lemez sorozat szonda választani, így a részek, hogy lehet tenni a leginkább az orvosi és amerikai lipolízis eszközök.

Az üzembe helyezés óta ez a legfontosabb győzelem a súly és a zsír legyőzésében. Azok számára, akik ésszerű étrendet fogyasztanak és rendszeresen edznek, de még mindig nem tudnak megszabadulni a helyi zsíroktól, a kriolipolízis kétségkívül isten áldozata.

Az ilyen típusú kriolipolízis lenyűgöző eredményeket hozhat, akár sűrűbb zsíros területeken, akár kisebb zsírtartalmú területeken, például szerelmi izmok a derék oldalán a csípő fölött laza zsíra hasi zsír és a hátsó zsír.

A CCTV jelentése szerint a szokásos zsírleszívás műtétet igényel. A műtétnek metszése van, a gyógyulási idő viszonylag hosszú.

fogyhat-e anélkül, hogy megszámolná a makrókat?

Általános vagy helyi érzéstelenítés szükséges. A kriolipolízis nem invazív, nem műtéti, anesztéziát nem igényel, nem okoz fájdalmat, és nem okoz kárt az epidermiszben.

Laurence Netter dermatológus elmagyarázza, hogy ez a technika hogyan működik. Böngészője nem tudja lejátszani ezt a videót. Kizárólag orvosok, általában bőrgyógyászok vagy plasztikai sebészek végezhetik el, a Coolsculpting® nevű orvostechnikai eszköz segítségével. Figyelem: A Coolsculpting® gép sok hamisítása forgalomban van a francia piacon. Netter figyelmezteti a betegeket ezekre az eszközökre, amelyek nagy részét Ázsiában gyártják, és súlyos égési sérüléseket okozhatnak.

Nincs szükség helyreállítási periódusra, csak kövesse a lépéseket, és indítson új forradalmat a nem invazív fogyásban és a fogyásban. A világon több mint 2 millió ember használja fagyasztott coolsculpting karcsúsító oldhatóságát.

Előtt és után: Milyen általános reakciók lépnek fel a kezelés után? Miután ezt a modellt alkalmazták a zsírfagyasztó gépi kriolipolízis kriolipolízis hűtésére, a kurzus teljesen invazív jellegű, és a szokásos módon valós időben is elvégezhető, például munka vagy testmozgás. A kezelt terület pirossá válhat, és az állapot percek-órákig tarthat. Néhány héten belül helyi véraláfutás is előfordulhat Elmúlik.

Mi az egyedi fogyás elve, amely a fagyasztott zsírt olyan népszerűvé teszi? A kriolipolízis ötvözi a fagyasztás-olvadás során alkalmazott zsír negatív nyomás és a fényenergia három hatékony technológiáját, amelyek jó kiegészítő a fogyáshoz áthatolnak a bőr alatti coolsculpting karcsúsító, rezegnek a sejtekben és kavitációs hatásokat eredményeznek.

Coolsculpting Body karcsúsító zsírfagyasztás Cryolipolysis gép 4 fogantyúk

Ez a rezonancia számtalan finom vákuumot hoz létre a zsírsejtek belsejében. Ezek a buborékok ezt követően folyamatosan ütik egymást, egyenlőtlenné téve a pozitív és negatív nyomást a sejtmembránon és azon kívül.

fogyás 50 font 3 hónap

Amikor eléri a sejtmembrán határát, akkor felrobban, teljesen lebomlik és feloldódik a zsír, ugyanakkor csökken a narancshéj zsírja.