Dotti fogyókúrája


Twitter Pinterest Audrey Hepburn legkisebb fia, Luca Dotti egy interjúban árult el néhány titkot gyönyörű édesanyja életmód szabályairól, amiket mindig következetesen betartott.

ehetsz szemetet és fogyhatsz

Kíváncsi vagy minden idők egyik legismertebb stílusikonjának bevált praktikáira? Szerző: Zsófi Igyál sok vizet - "Gyakran hangoztatta az embereknek, hogy igyanak sok vizet.

jó makrotápanyagok a fogyáshoz

Ő tényleg rengeteg ivott, és sok-sok zöldséget evett. Ez sosem esett nehezére, és minket is erre nevelt.

hogyan lehet jól enni a fogyáshoz

Egyél kevesebb húst - "Bár evett húst, de nagyon ritkán, és nagyon kis adagokat. Többnyire 80 százalékban gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztott napokban. Ne félj az öregedéstől - "Mindig tisztában volt a dotti fogyókúrája adottságaival, és természetesen vette az öregedést is.

A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Ha fel kéne sorolnunk, kik voltak a

Nem félt tőle. Persze panaszkodott a megjelenő ráncaira és az őszülő hajára, de abszolút élvezete az idősebb kor szépségeit is.

gabriel jézus iglesias fogyás

Egyél burgonyát - "A burgonya nagy részét tette ki a diétájának, nagyon szerette és sokat evett belőle, hogy tartsa a súlyát. Élvezd az apró dolgokat is az életben - Ő több volt, mint pozitív személyiség.

Naiv volt, de a szó legjobb értelmében - ahogy egy kislány. Minden alkalommal, amikor látott valami újat, mondjuk a piacon, alig várta, hogy kipróbáljon vele valami receptet.

a plazmaadomány segít-e fogyni

Minden napban megtalálta a szépséget.