Fgf21 fogyás. SOAR-2: Beavatkozás az elhízásba az étrendi elágazó láncú aminosavak csökkentésével


A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Fgf21 fogyás Koppenhágai Egyetem kutatói tavaly megtalálták azt a génvariánst az emberi szervezetben, mely szoros összefüggésben áll az édes íz preferálásával.

fogyjon le és hasmenjen

Az idei évben tovább folytak a vizsgálatok, melyek eredményeképpen egy igazán meglepő felfedezést tettek, ami a Cell Reports nevű tudományos folyóiratban is megjelent. Édesszájú, mégsem hízik?

fogyjon kettős szemhéj

A vizsgált FGF21 genetikai variáns nem egyszerűen azt okozza, hogy az érintett emberek édesszájúak lesznek. Az ilyen génváltozattal rendelkezőknek, bár több cukrot fogyasztanak, mint mások, arányaiban kevesebb a testzsírjuk. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez a génváltozat pusztán egy kis darabja a kirakónak, hiszen a túlsúly kialakulása sok-sok életmódbeli tényezőn és további géneken múlik.

max fogyás 21 nap alatt

Mi most csak az FGF21 génvariánst, valamint ennek a testtel való kapcsolatát vizsgáltuk - nyilatkozta Niels Grarup, a kutatást végző egyik professzor. Magasabb vérnyomás, alma típusú hízás Az említett génvariánshoz nem pusztán pozitív hatások kötődnek.

zsírvesztés fitt

A genetikai változat kissé megemelkedett vérnyomással és úgynevezett alma típusú hízással is járhat. Vagyis, bár arányaiban kevesebb testzsírral kell számolniuk az FGF21 génvariánssal rendelkezőknek, amennyiben felszednek pár kilót, az a has- és a csípőtájékon gyűlik - alma típusú hízás formájában - ami egészségügyi szempontból veszélyesebb, mint a körte típusú hízás - melynél fgf21 fogyás zsírpárnák fenék- és combtájékra koncentrálódnak.

fogyás országhő

Mivel több mint ezer ember adatait vizsgálták a kutatás során, komoly következtetéseket tudtak levonni a kontinens lakosságára nézve.