Fogyjon pénztárosként


Fogyókúrás sikersztori – 108 kg-ról álomalak

Ha fogyni akarsz, hirtelen sok ellenséged lesz Ha túlsúlyos vagy, és belekezdesz a fogyókúrába, azt gondolnád, támogatni fog a környezeted. Nagy tévedés! Kun Gabi Ajánlom Amikor még 45 kiló súlytöbblettel éltem, azt hallgattam mindenkitől, hogy le kellene fogyni az egészségem érdekében.

fogyjon pénztárosként

Aztán egy nap bekattant valami a fejemben, és belevágtam a csupa nagybetűs életmódváltásba, aminek a mellékhatásaként két év alatt lement a feleslegem. Azt gondoltam, hogy az a mindenki, aki azzal piszkált, hogy fogyjak lemajd teljes mellszélességgel támogatja a törekvéseimet, de nagyobbat nem is tévedhettem volna.

Azóta már tudom, hogy nemcsak az én környezetem volt ilyen ellendrukker, hanem a fogyókúrázók többsége találkozik ezzel a jelenséggel.

fogyjon pénztárosként

Olvasom mai napig az életmódváltós, fogyókúrázós csoportokat, fórumokat, és szinte mindenhol, napi rendszerességgel felbukkan a téma, hogy a férj, a kollégák, a barátnő, a nagyi, az anyós, a szomszédasszony, még a pénztáros is a boltban kényszert érez, hogy beszólogasson annak, aki változtatni akar az életén, és le akarja adni a súlyfeleslegét.

Hülyeség, hogy futkorászol, hogy nem eszel szénhidrátot, majd biztos rosszul leszel, ez már anorexia, amit művelsz, csak egy kis zsíros kenyeret egyél, miért nem szedsz krumplit, fogyjon pénztárosként képzeled, hogy nem eszel a nagyi rántott húsából, megbántod a gyereket, ha kihagyod a szülinapi tortázást, nem vagy te kecske, hogy folyton salátát egyél.

  1. Ezek az összetevők együttesen fejtik ki hatásukat és mindegyiknek megvan a maga szerepe.
  2. Kell tanácsot, hogyan lehet fogyni a 50 éves Lányok tippeket, hogyan lehet gyorsan fogyni kg Én 13 éves vagyok, és mérjük 65 kg fogyni Én 18 éves vagyok, és szeretnék fogyni Én 13 éves vagyok, és mérjük 65 kg fogyni Sok fogyni 15 éves Hogyan lehet lefogyni 53 éves koromnál.
  3. Először furcsa volt a Flabin állni, kellemesen bizsergő érzés egy kis izomlázzal, de nagyon élveztem, hogy egyáltalán nem megerőltető mozgásforma.
  4. Akikre büszkék vagyunk
  5. A sikeres fogyás titka a sportolás és a táplálkozás pénztáros fogyás.
  6. Hogyan lehet lefogyni 53 éves koromnál. Optiburn zsírégető
  7. Fogyni gyorsan holland és barrett
  8. Ha fogyni akarsz, hirtelen sok ellenséged lesz | nlc

A sort még bőven tudnák folytatni a rutinos fogyókúrázók, minden létező kifogást, minden megjegyzést meghallgattunk már, ami létezik ezen a világon.

Mintha a saját döntésünk a testünk felett bosszantaná a többieket. Képünk illusztráció Forrás: iStock Mert mégis mit képzelünk, hogy csak úgy a kezünkbe vesszük az életünket ahelyett, hogy rendes, becsületes ember módjára keseregnénk a sanyarú sorsunk felett, hibáztatnánk a génjeinket, a stresszt, a fogyjon pénztárosként, a ruhagyártókat, a modelleket, anyánkat, mert nem jól szeretett, vagy apánkat, mert ivott.

Pedig csak annyi történik, hogy valaki elhatározza magát, hogy változtat az étrendjén, ezen keresztül pedig az életén.

Miért nem ajánlják az orvosok a veganizmust? *1: stilusteremto.hul Greger

De hát ez mégiscsak felháborító! Azért háborodnak fel és akarják elkaszálni a változást követem-e a fogyást környezetünkben élők, mert a az életmódváltók sikerei kellemetlen érzéseket keltenek bennük.

Szembesítik azzal, hogy fogyjon pénztárosként kell beleragadni egy rossz élethelyzetbe vagy egy testbe, ami nem tetszik a tükörben, hanem lehet tenni saját magunkért.

fogyjon pénztárosként

Aki egy sikeres fogyókúrázó ember mellett él, az nem tudja elkerülni, hogy elgondolkodjon az életén, és hogy mit tehetne még azért, hogy bizonyos területeken jobb legyen. Ugyanazért nem szeretik az életmódváltó embereket, amiért nem bírják a válást, vagy ha valaki fogja magát, és kilép a munkahelyéről, hogy az álmait kergesse.

Testsúlya januárjában: kg Testsúlya augusztusában: 77 kg A pluszkilók Azzal mindig is tisztában volt, hogy súlyfeleslegét nem írhatja pusztán a genetika számlájára, hiszen imádott enni. Korábbi naplófeljegyzéseiből kiderül: tizenkét éves korában 76 kg, míg tizenhárom évesen már 80 kg volt. Tizennyolc évesen döntötte el először, hogy leadja a felesleget. Első kísérletként fél évig megvonta magától az édességet, és tudatosabban kezdett táplálkozni. Le is ment róla 12 kiló.

Kényelmetlen, ijesztő, és még szemtelenség is, hogy ő meg meri tenni, fel mer állni, nem eszik fánkot, nekiáll edzeni, nem fél változtatni. A változás mindig kemény dió, érthető a környezet félelme.

Egy kövér feleségből lesz hirtelen jó nő, hát hogy ne ijedne meg a férje ettől?

Hízás a menopauza alatt - Fogyókúra Femina Miért nem tudok fogyni menopauza esetén?

A túlsúlyos barátnőből lesz bomba csaj, ez nyilván fenyegetést jelent azokra a barátnőkre, akik eddig a legszebbnek számítottak. A nagy fogyással ráadásul önbizalom-növekedés is jár, szabadabb, bátrabb, felszabadultabb ember lesz, aki addig a teste miatt lehet, hogy visszahúzódó és félénk volt. Más ember lett? Csak már nem fél megmutatni az igazi önmagát.

fogyjon pénztárosként

Ha belefutottál ebbe a jelenségbe te is, ha beszólnak, ha megjegyzéseket tesznek az életmódváltásodra, ne hagyd magad eltántorítani a céljaidtól!

Ha nem érzed jól magad a bőrödben, és szeretnél lefogyni, pont ne érdekeljen, mit mondanak mások, mennyire akarnak lebeszélni a fogyásról. Menj előre, mint egy faltörő kos, és fogyjon pénztárosként törődj a többiekkel, majd megszokják, hogy mertél változtatni az életeden.

fogyjon pénztárosként