Fogyókúrás balett. Karcsúsító balett


fogyókúrás balett

Fogyás tánccal? Még szép!

fogyókúrás balett

A tánc egy olyan mozgásforma, amelynek segítségével szórakozva szabadulhatunk meg fölös kilóinktól, fogyókúrás balett gyönyörűen formálja testünket, miközben rengeteg kalóriát éget szervezetünk.

A tánc egyik nagy előnye, hogy akár párunkkal is vehetünk órákat, így közös hobbink is lehet, közben pedig egészségesek lehetünk.

A balett segít a fogyásban. 24 órás étkezési terv egy balett-táncos számára

Összeszedtünk négy táncot, amelyek tökéletesen alkalmasak a kalóriaégetés magas fokon végzésére. Így azt tanácsoljuk, mindenki nézze át a különböző táncok válfajait, és válassza ki magának a legmegfelelőbbet, ami leginkább közel áll a szívéhez, fogyókúrás balett már hétfőn iratkozzon be egy tánciskolába.

fogyókúrás balett

Kalóriaégetésre fel! Salsa Egy salsaóra vételével akár kalóriát is elégethetünk, ráadásul megvan az a szuper előnye, hogy párunkkal közösen is részt vehetünk az órákon, így két legyet üthetünk egy csapásra: egyrészről nagyszerű közös program lehet, másrészről mindketten mozgunk és odafigyelünk az egészségünkre. Hiphop Egy hiphopóra nagy százalékban függ attól, hogy pontosan milyen táncot és milyen tanár tanít be, ráadásul az is közrejátszik, hogy mi magunk milyen intenzitással végezzük a mozdulatokat.

Természetesen, ha felfokozzuk a tempót, vagy egy valóban nagy intenzív órán veszünk részt, ez a kalóriamennyiség akár a többszöröse is lehet.

fogyókúrás balett

Fotó: unsplash. Természetesen nekünk nem kell majd az Operaházban táncolnunk, és nem kell napi órát edzenünk, ám ha beiratkozunk egy kezdő balettképzésre, azzal nemcsak tartásunk lesz sokkal szebb, de gyönyörű izmokat alakíthatunk ki testünkön, ráadásul minimum kalóriát elégethetünk egy óra alatt.

Jazzbalett A jazzbalett már egy igen megerőltető táncnak számít, ám ha belevetjük magunkat, akkor a kezdeti nehézségek után soha nem akarjuk majd abbahagyni.

Csodálatos testfelépítést fog eredményezni akár már pár hónap leforgása alatt, a tréningtől pedig az állóképességünk is hatalmas változásokon fog keresztülmenni.

fogyókúrás balett

Egy átlagos jazzbalett- vagy jazztáncórán minimum kalóriát égethetünk el.