Fogyókúrás pióca, Piócákkal fogyott 50 kilót


A piócaterápia egy nagyon régi kezelési forma a természetgyógyászat területéről, amely a as évektől újra növekvő jelentőséggel bír.

Hirudoterápia akcióban

A természetgyógyászatban a piócaterápiát többek között akut és krónikus gyulladásoknál alkalmazzák. A kezelés hatása vitathatatlan, és a legkülönbözőbb betegségeknél segít. Mikor és hol alkalmazzák a piócákat? A piócaterápia a piócák célzott felhasználása betegségek enyhítésére vagy gyógyítására.

Hogyan segít a magas vérnyomáson a piócaterápia? A piócaterápia évezredek óta a hagyományos természetes gyógymódokhoz tartozik. Már a Krisztus előtti második századból maradtak fenn feljegyzések a pióca alkalmazásáról gyógyítási célokra. Bár a piócaterápiát a múlt században csak ritkán alkalmazták, az utóbbi években újra reneszánszát éli, de hazánkban még sokan ódzkodnak tőle.

Az, hogy hol alkalmazzák a piócákat, az a páciens betegségétől függ. Lokális gócoknál a piócát közvetlenül az érintett terület mellé helyezik fel.

hogyan lehet elveszíteni a zsír tekercseket a bum alatt

A helyileg nem behatárolható betegségeknél arra a helyre, ahol a természetgyógyászat tapasztalata szerint a legjobb hatás érhető el az egész szervezetre. Milyen hatás érhető el piócaterápiával?

Káposztaleves fogyókúra - BF

A piócaterápiánál rendszerint gyorsan láthatók az eredmények. A pióca nyálában lévő hatóanyagok véralvadás- és gyulladásgátló, valamint antibiotikus és szövetlazító hatással rendelkeznek.

A pióca nyála ezen felül igen hatékony fájdalomcsillapító.

Recent Post

A piócaterápia további jelentős hatása a nyirokáramlás felgyorsítása. A szövetben lévő régi lerakódások feloldódnak és kiválasztódnak. Jelentős enyhülés és lazulás érezhető, a vérkeringés újra jobban fogyókúrás pióca.

Például a lábban kialakult folyadék-visszatartások és duzzanatok gyorsan alábbhagynak.

A mikrosebészet fontos eszköze

Akut vagy lokális megbetegedéseknél a tünetek javulása jelentősebb mértékben érezhető, mint krónikus betegségeknél. Utóbbi esetben türelemre van szükség, de a hatás meggyőző.

világos oldala elveszíti a hasi zsírt

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma! Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt. Elfogadom az adatkezelési irányelveket.

zsírégetés x5

Milyen betegségek kezelhetők? A piócaterápia sikeresen alkalmazható minden betegségnél, amelynek hátterében gyulladás áll.

Vérszívókkal a gyulladások ellen

Az ízületi gyulladások, a hallójáratok és a mandulák gyulladásai, vagy a tartós migrén és fejfájás azokhoz a betegségekhez tartoznak, amelyek piócaterápiával kezelhetők. A magas vérnyomás, a trombózis és a vénagyulladásde akár a porckorongsérv, a hólyaggyulladás vagy a változókori panaszok is kezelhetők piócaterápiával.

emberi test zsírégető folyamata

Hogyan történik a kezelés? A piócaterápiát teljes nyugalomban és ellazult atmoszférában készítik elő és végzik el.

a kakilással lefogyhat

A piócát egy csipesszel helyezik a kezelendő területre, és enyhe nyomással tartják a helyén. A pióca harapása kis tűszúrásként érezhető.

Hasznok és kockázatok

Az érintett felület előmelegítése lerövidíti az időt, amíg a pióca harap. Egyes betegek fogyókúrás pióca égő érzést tapasztalnak az érintett helyen, ami a véredények kitágulására vezethető vissza. Egy piócakezelés körülbelül 45 percig tart, melynek során piócát helyeznek fel.

Gyermek Propolisz tinktúra: nyilvánvaló előnye - az alkohol Október 15, Piócák Gyógynövény kezelése adenomiózis. Fogyás Csatatér 4 Key Hogy megakadályozzák a lopás, a cd-kulcsok és a cd-kulcs létrehozó eszköz automatikus piócák, Kérjük, töltse ki a gyors.

A kezelés után utóvérzés lép fel, ami a véralvadásgátló és nyirokserkentő hatással magyarázható. Rendszerint elegendő egyetlen piócakezelés, a terápia hatása hosszabb időn keresztül érezhető.

hogyan lehet lefogyni 59 nap alatt

Egyes betegségek a kezelés rendszeres időközönkénti megismétlését teszik szükségessé. Kapcsolódó cikkek:.