Fogyás bélflóra


Nem véletlenül nevezik a gyomrot és a bélrendszert a második agynak, ugyanis, fogyás bélflóra itt történik, az a teljes test minden folyamatára hatással van.

legjobb makrók alkalmazás a fogyáshoz hogyan lehet gyorsan hasban zsírégetni

A belekben élő nagyjából ötszázféle baktériumfaj például azt is befolyásolja, hogy az ember hízékony-e, vagy sem. De nem mind az ötszáz, mindössze kettő. És a változás nemcsak a súlyukat érintette, emelkedett az alanyoknál a szívbetegség, a magas vérnyomás és a cukorbetegség kockázata is.

JUDIT 20 KILÓ FOGYÁSÁNAK TÖRTÉNETE

Ez a hatás nagyon hasonló lehet az embereknél is. Sőt, a túlsúlyos emberek bélrendszeréből vett mintát az egészséges súlyú egerek bélrendszerébe juttatva a kutatók azt látták, hogy a megváltozott egyensúly elhízást indított be a rágcsálóknál.

hogyan lehet veszteni a hónalj zsírja alatt jó fogyókúrás alkalmazások

Hogy okozhatnak a baktériumok hízást? Ez azért fontos, mert a hasznos baktériumokat tartalmazó ételek, mint amilyen a joghurt vagy a savanyú káposzta, csak fogyás bélflóra baktériumokat juttatnak a szervezetbe, melyeknek oxigénre van szükségük az életben maradáshoz, így ezeknek valamivel kevesebb hatásuk van az egész bélrendszer egyensúlyára.

Az anaerob baktériumok tömegéből kiemelkednek a bacteroidetes-ek és a firmicutes-ek.

clen 40 zsírégető shinedown énekes fogyás

Ezek vannak a legnagyobb hatással az elhízásra. A kutatások szerint minél több bacteroidetes van az ember szervezetében, annál nagyobb valószínűséggel vékony, és minél több firmicutes, annál nagyobb esélye van az elhízásra.

yohimbine zsírégetés penge zsírvesztés vélemények

Ez a két baktérium azért felelős a súlyért, mert ők vezénylik, mennyi zsír szívódik fel a szervezetünkben.

A baktériumegyensúly felborulásáért azonban nemcsak az egészségtelen táplálkozás felelős, hanem külső hatások is. A kézfertőtlenítők és antibakteriális szappanok például, bár kétségkívül fontosak a betegségek megelőzésében, a hasznos baktériumokkal ugyanúgy végeznek, mint a kártékonyakkal. A környezetszennyezés is mérgező a jó baktériumok számára.

hogyan lehet fogyni a humira alatt súlycsökkenés a szülés után szoptatás

A másik meglepő dolog, ami felboríthatja a baktériumok egyensúlyát, a stressz, ettől ugyanis stresszhormonok szabadulnak fel, melyeknek köszönhetően csökken az étel megemésztéséhez és a bakteriális egyensúly megőrzéséhez szükséges vérellátás. És nemcsak a stressz árt az emésztésnek, a rossz emésztés is stresszt okoz, így tehát ez egy önerősítő folyamat.

hogy fogysz legjobb zsírégető kiegészítő fogyáshoz