Fogyás kulcstartó, Ha Te száz napot élsz… - acél medálos kulcstartó - BBH inspirations


Ha Te száz napot élsz… – acél medálos kulcstartó

Bővebben a termékről A Feng Shui kristályok pozitív energiával csí-vel töltik fel munkahelyünket, otthonunkat. Készíthetsz saját kristálycsillárt vagy ékszert belőlük, csinosíthatod segítségükkel lakásod, csillogó, gyémánt színekkel töltheted meg Te és a családod életét.

fogyás gyors fogyása myproana

Sőt, ajándékozz barátaidnak és kollégáidnak is luxus csillogást! A Feng shui egy éves kínai térrendezési tudomány. Fontos eszköze a bágua térkép lásd lejjebbaz az energetikai alaprajz, ami megmutatja, hogy milyen típusú energia jellemző az egyes helységekre.

hasi kompressziós pakolás a fogyáshoz

A szivárványkristályok a Feng Shui olyan eszközei, melyek segítségével pozitív energiákat csí-t szabadíthatsz fel otthonodban, mely kihat mindennapi életedre.

A csí nevű fogyás kulcstartó mindent áthat, éppúgy megtalálható szervezetünkben, mint lakásunkban.

legjobb testtömeg-fogyás tisztít

A legegyszerűbb módja ennek az energiának az áramoltatására, ha egyszerűen fellógatod őket az ablakba, ahol a napfény sugarait megtörve, gyönyörű szivárványkockákat vetítenek a térbe.

Sugarakat hoznak az életünkbe és szívet megnyitó rezgést keltenek. Szemet gyönyörködtető hangulatot csempésznek mindennapjaidba. Tedd különlegessé a hétköznapokat kristályokkal!

A szivárványkristályok változatos méretben és formában állnak rendelkezésünkre. Új lendületet adunk az ezerszirmú lótuszvirág formájú szivárványkristállyal, mely a nagy lehetőségeket, a fejlődést szimbolizálja, képes a szerencsétlennek látszó élethelyzeteket megfordítani.

Energiahiány esetén az energizáló forma itt, a csepp alakú szivárványkristály kicsinagy vagy az univerzális ősgeometriai gömbforma kicsiközépnagykulcstartó vagy tálcával. A gyémántként tündöklő, aprólékos csiszolású gömb forma  kicsiközépnagykulcstartó vagy tálcával vagy a hegyes aktivizáló ceruza alakú szivárványkristály kicsinagy 1 vagy 9 darabszámú kihelyezése javasolt.

szakadt hibrid zsírégető

Itt 1 vagy 8 darab gömb alakú  kicsiközépnagykulcstartó vagy tálcával szivárványkristály kihelyezése javasolt. Megerősítésre, aktivizálására a szív alakú szivárványkristályokat kicsinagy használjuk ezen az életterületen, mindig duplán kihelyezve. KARRIER Munkahelyi előmenetel, szakmai karrier, vállalkozás fellendítése, személyes emberi kapcsolataink élénkítése, új emberekkel fogyás kulcstartó megismerkedés lehetősége.

Feng Shui Szivárványkristály ...a csí energiája otthonodban! Kulcstartó, gömb (20mm).

Erősítésre az ősgeometriai formát: a gömb szivárványkristályokat használjuk. Kihelyezni gömb  kicsiközépnagykulcstartó vagy tálcával vagy cseppformát kicsinagy javasolunk, 1 vagy 7 darabot. Megerősítésre hópihe kicsiközépnagy vagy gömbformát  kicsiközépnagykulcstartó vagy tálcával használunk, 1 vagy 6 darabot. Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

a biológiai súlycsökkentő csapda