Fogyás országhő


Trail Ride Tánc kondicionálás Minden gyakorlathoz, kivéve a Dance Conditioning, kíséretében előkészítő videó bontásamellyel megtanulsz táncmozdulatokat.

Related Content

A koreográfia elsajátításához annyiszor lejátszhatja ezeket a videókat, ahányszor szükséges. És képes legyen elindulni alapképzés rutinaz előkészítő szakasz nélkül.

A program számos bónusz táncvideót is tartalmaz: Kardio kerekítés 27 perc Nyereg felosztása 11 perc Vadliba üldözés 27 perc A Country Heat programozása egy edzésnaptár fogyás országhő. A terv 30 napra szól, heti egy szabadnapot vasárnap. Naponta 30 percet fog csinálni, kivéve kedden és szombaton a második héttől kezdve ezekben a napokban az órai órára vár.

A naptár csak az alapgyakorlatokat tartalmazza, így a bónusz videó tetszés szerint bármely naphoz hozzáadható. Megteheti a havi tervet, és választhat a magánórák között, és időben elvégezheti azokat. Ország Az edzés átlagos szintjére számított hő arány. Az osztályokhoz nincs szükség további felszerelésre.

Hogyan motiváld magad? 10 tanács az életmódváltás, fogyás, egészség terén

A program futtatásához nincs szükség táncismeretekre, minden mozdulat egyszerű és egyértelmű. Függetlenül attól, hogy az egész házat elhaladja-e, vagy külön gyakorlatot hajt végre, a Country Heat nagyszerű kiegészítője lesz az otthoni programoknak.

A program előnyei: A Country Heat egy összetett zsírégető edzés, amely segít a fogyásban, a térfogat csökkentésében és a test feszesebbé tételében.

Fresh articles

Napi fél órát végezzen, és csak egy hónapos edzés után érjen el nagyszerű eredményeket. Fogyhat, ha energikus táncokat táncol az őszi Calabrese-vel. Felkeltő zenére, vidám vidéki ritmusokra, egyszerű mozgásra és csak a pozitív hangulatra várok minden edzésnapon! A komplexum több különféle videót tartalmaz, amelyeket a kész naptárban 30 napon keresztül készít.

Minden félórás videóhoz tartozik egy kis edzés, ahol az egyes mozdulatok részletes elemzése. Ha nem akarja megvizsgálni az edzés közben mozgásban lévő forgalmat, akkor először töltse ki a Bontás videót, ahol az Autumn Calabrese részletesen elmagyarázza a tánc koreográfiáját. Nem kell tánc- és fitneszélmény sem. Az egyik lány a mozgás könnyű változatát mutatja be, tehát a pályával és a megbirkózással kezdő. Nincs szüksége további felszerelésre.

Hátrányok: A tánc edzés egyedülálló fitnesz trend, amelyet nem mindenki fog szeretni. Ha tapasztalt részt benne, a Country Heat edzése ugyanolyan sokszínűséggel illik Önhöz, és fokozza a hangulatot, de nem az eredmény érdekében.

Country Fogyás országhő - a Beachbody új kardio-tánc edzése! A Country Country Heat nemcsak kalóriát éget és fogyhat, hanem pozitív hangulatot is kap az egész napra. Élvezze a tánc edzéseket fülbemászó vidéki ritmusokat az Autumn Calabrese edzővel együtt!