Guangzhou fogyás, Fogyókúra - ipari ismeretek - Guangzhou Renlang Electronic Technology Co., Ltd.


lefogy a kakilástól

Tartsa egy üveg hideg vizet a hatékonyabb fogyás - Nov 25, Edzés közben, testhő mindig teszi az emberek kényelmetlenül érzik magukat, hogy az emberek megáll gyorsan mozog, és nem tud megmaradni. Ezért edzés közben kerülje a test túlmelegedését, és tartsa testhőmérsékletét a normál tartományon belül.

meridián karcsúsító

Egészségügyi szakértők azt javasolják, hogy az emberek töltenek legalább percet egy héten csinál fitness gyakorlatok. Azonban a testmozgás során a testhő mindig kényelmetlenül érzi magát, ami miatt az emberek gyorsan abbahagyják a mozgásukat, és nem tudnak kitartani.

Itt a tavasz, talán ilyenkor elégelik meg legtöbben a tél során felcsúszott plusz kilókat. A diéták tárháza ma már kimeríthetetlen, de a legújabbak, mint a keto, paleo, atkins leginkább a szénhidrátmegvonáson fogyni alacsony költségvetéssel.

Elhízott emberek nagyobb bajok edzés közben: túl sok zsír teszi a hőt, hogy a szervezetnek ki kell bocsátaniuk "csapdába" a szervezetben. Ez a jelenség könnyen guangzhou fogyás a testhőmérséklet hirtelen emelkedik, ami fizikai kényelmetlenséget okoz, és súlyos esetekben gyors fizikai kimerültséget okozhat. Annak érdekében, hogy elkerüljék a gyors kimerültség a fizikai energia kalória, fitness szakértők általában azt tanácsolják, hogy vesz egy hűtőmellény vagy más hasonló hűtőberendezés lassítani a sebességet a testhőmérséklet emelkedése edzés közben, és javítja a fitness hatása.

A csapat által vezetett Dr. Stacy Sims a Stanford University School of Medicine, egy sor kísérleti elemzés, arra a következtetésre jutott, fogyás visszavonulás tennessee a gyakorló csak meg kell tartani a hideg vizes palackot a kezükben, hogy a gyakorlat hatékonyabb.

Amellett, hogy kiváló alkalmazások a sport és a fitness, ez a guangzhou fogyás hideg vizes palack is nagyon fontos szerepet játszanak a folyamat a fogyás.

A kutatók 24 elhízott, év közötti nőt toboroztak, akiknek a testtömeg-indexe nál magasabb volt, és akiknek még soha nem sikerült lefogynia a testmozgással, a kísérletekhez, és véletlenszerűen két csoportra osztották őket.

fogyás brisbane cbd

A kutatók arra kérték az összes kísérleti tagok, hogy jöjjön a kollégium, hogy részt vegyenek a három fitness osztályok minden héten három egymást követő hónapban.

Az egyes leckék tartalma 10 perces súlyzós edzést, perces nagy intenzitású futópadgyakorlatot, valamint 10 perces intenzív edzést tartalmaz.

hogyan lehet elveszíteni a comb zsírját szoptatás közben

Az egyetlen különbség a két csoport között az, hogy a kísérleti csoport minden egyes tagja 16°C állandó hőmérsékletű vízhűtéses eszközt kap, míg a kontrollcsoport 37°C állandó hőmérsékletű vízhűtéses eszközt tart. Ezért a folyamat gyakorlása, hogy lefogy, akkor is, hogy egy üveg hideg vizet, és tartsa a kezedben bármikor, bárhol, így oltja a szomjúságot, és a fogyás könnyebb és hatékonyabb. Ez egy nagyszerű dolog, hogy megöl két legyet egy csapásra.

10 napos hasi fogyókúra