Horrorfilmek fogyás


Kutatók azt találták, hogy egy horrorfilm megtekintése meglepően komoly mértékű kalóriaégetést okoz szervezetünkben. Talán hihetetlennek hangzik, de tudományos kísérletek bizonyítják, hogy egy félelemben eltöltött, egész estés filmnézés annyi energiától szabadít meg, amennyit egyébként egy bő félórás mozgással égetnénk el.

hogyan lehet tudni, hogy zsírégetem-e átugorva elveszítheti a hasi zsírt

A kutatás nem számít áttörő eredménynek tudományos értelemben, mivel köztudott, hogy a magas adrenalin szint és a felgyorsult pulzus megemelkedett energiaszükségletet eredményez a szervezet számára, ugyanakkor az egyszerű kutatás érdekes kísérleti elrendezése miatt pillanatok alatt ismertté vált azáltal, hogy a horrorfilmek nézését tudományos megvilágításba helyezte.

A es kísérletben a Westminster Horrorfilmek fogyás azt tanulmányozták, hogy miképp reagál a szervezet egy 90 perces adrenalin löketre. Azt találták, hogy minél félelmetesebb egy film, annál több kalóriát éget el közben a szervezet.

A londoni egyetem kutatója, Dr. Richard Mackenzie beszámolója szerint a kutatás során 10 félelmet keltő filmet használtak. A kísérleti személyeknél a szívritmus gyorsulásával együtt megemelkedett adrenalin szintet mértek, amely kiváltója a tartós ijedtség, pontosabban a stressz volt.

levi tökéletesen karcsúsító 512 capris vágja le a zsíros fogyás podcastot

Ez összességében csökkent étvágyat, felgyorsult bazális metabolizmust alapanyagcsere növekedésts ezáltal nagyobb mértékű kalóriaégetést váltott ki. Nem csoda, hiszen közel horrorfilmek fogyás órán keresztül szervezetünk olyan " harcolj vagy menekülj " állapotba kerül, ahol az energiát egy esetleges támadásra való felkészülésre használja fel.

gyorsan fogyjon le zsírégetés animáció

És hogy melyik az a film, amelyet a leghatékonyabb fogyasztó hatásúnak találtak? Az as pszichothriller, a Ragyogás a mérések szerint perc alatt kalóriát éget el.

legjobb fogyás taktika mennyi fogyás allival

Az érdeklődőknek íme mind a 10 film, amelyet a kutatás során használtak ingeranyagként. Véleményem szerint ha valaki kíváncsi arra, hogy egy-egy film mennyire félelmetes, ennél pontosabb rangsorolást aligha lehet készíteni, mivel lényegében azt mutatja, hogy mekkora stresszhatást vált ki átlagosan. Ragyogás: kalória.

hogyan fogyott el joe thomas egészséges egy fogyás vélemények