Igazi zsírvesztés. zsiregetes.lap.hu


A zsírégetés hét trükkje [origo] Sokan panaszkodnak, hogy hiába a kitartó edzés, heti többszöri torna, nagyon lassan indul be a változás.

Kezdd el! Először is válaszd ki, milyen kardiomozgást akarsz végezni. Több lehetőséged is van!

igazi zsírvesztés

Ha szabad levegőre vágysz, kocogj, biciklizz vagy választhatod a nordic walkingot, de az egyszerű gyors gyaloglás is megteszi. Ha az igazi zsírvesztés választod, akkor ott van a bicikli, a futópad, az ellipszistréner, lépcsőzőgép, vagy a legújabb őrület, a Cardio Wawe.

Ezek egy részét akár otthonra is megveheted!

  • A zsírégetés hét trükkje
  • Pucold le magadról a felesleges zsírpárnákat ezekkel a klassz és hatékony trükkökkel!
  • Britanie hit fogyás
  • Legjobb gyógytea fogyáshoz
  • Az igazi zsírégetés: kardioedzés ABC - Női Portál

A lényeg, hogy élvezd a mozgást, hiszen ha nem élvezed, úgysem fogod hosszú ideig csinálni! Márpedig igazán akkor lesz értelme a dolognak, ha legalább heti 3-szor csinálod.

De persze váltogathatod is a mozgásformákat — ez csak növeli a hatást!

Egészségesek-e a gyors, látványos változást ígérő, trendi fogyókúrás irányzatok? Tényleg olyan nagy ördöngösség a zsírtartalékainkat mozgósítani? Hatásosak-e az étrend-kiegészítők? Nagyon egyszerűen: a zsírégetés valójában nem jelent mást, mint a zsírsavak energiaként való felhasználását ezt tudományosan lipolízisnek hívják. Az elsődleges, legkönnyebben mozgósítható tápanyagok a szénhidrátok.

Ez természetesen attól is függ, hogy milyen az állóképességed, de ha nulláról kezded, akkor sincs baj! Kezdd néhány perccel, és fokozatosan növeld az adagot.

igazi zsírvesztés

A lényeg a kardioedzésben nem az intenzitás, hanem az időtartam — a cél az alkalmankénti min. Próbáld erre időt szakítani — a legjobb módszer, ha fix időpontokat tűzöl ki magadnak, és ehhez igazítod a többi programodat! Természetesen itt sem jó a túlzás — nem kell órákon át edzened, ezzel nem érsz el jobb eredményt, csak sérüléseket és túledzettséget!

A hatékony zsírégetés alapjai

A pihenőnap pedig éppen olyan fontos, mint az edzés! Ahhoz, hogy fenntartsd jelenlegi edzettségi szintedet napot eddz egy héten. Ha fogyni szeretnél, legalább 4 napot iktass be.

Melyik zsírégető edzés a leghatásosabb a számodra? Intenset blog Hasonló témájú cikkeink Igazi zsírégetés. A hatékony zsírégetés alapjai Rajtam nem igazi zsírégetés, hogy segítsek neked is, ami a fogyást illeti. De a jó hír, hogy önbizalommal az is jobban fog menni.

Intenzitás Hogy milyen intenzíven kell dolgoznod? A beszélgetős teszt jó mutató — ha még tudsz beszélni közben, zsírégető tartományban van a pulzusod.

Ha már nem, akkor állóképességet növelsz. Persze ez sem baj!

igazi zsírvesztés

Ahogy egyre edzettebbé válsz, ez a tartomány is változik majd! Minél intenzívebben dolgozol, annál több kalóriát égetsz. Ám vedd figyelembe, hogy a zsírégetés csak kb.

igazi zsírvesztés

És vajon igazi zsírvesztés sprintelni 20 percen túl? A lényeg Egy a lényeg: ha eddig nem mozogtál, akkor éppen itt az ideje, hogy belekezdj! Nem baj, ha kicsiben, nem baj, ha lassan, lefogy 49 nap alatt ahogy rákapsz az ízére, megszereted, és hiányozni fog, ha kimarad!

igazi zsírvesztés