Kelkáposzta zsírégetés


kelkáposzta zsírégetés

Az olajat forrósítsuk fel, és pirítsuk meg a felaprított hagymát. Ha már üveges, dobjuk mellé kelkáposzta zsírégetés uborkát és a cukkinit, és pár pillanatig pirítsuk.

OTTHONI ZSÍRÉGETÉS!CSINÁLD EZT ÉS GARANTÁLT A FOGYÁS!!!

Ezután öntsük fel kb. Adjuk hozzá a spenótot és a nagyon apróra vágott zellerzöldet, ezzel is forraljuk pár másodpercig, hogy az ízek előjöjjenek.

  1. Te tudod, miért fogyaszt a káposzta? - Fogyókúra | Femina
  2. A fogyás okoz-e hangulatváltozásokat
  3. Azonnal fogysz?
  4. Így működik a káposztaleves diéta! - Előnyök és hátrányok - LovelyVeg
  5. Mosoly fogyás
  6. Világszerte ismert a fogyni vágyók körében a káposztaleves-kúra.
  7. Tae bo zsírégető

Sózzuk, borsozzuk. Végül jöhet rá a petrezselyem ilyenkor már nem kell forralni.

kelkáposzta zsírégetés

Aki szereti, csavarhat bele egypár csepp citromot. Tipp: Ha tartalmasabb levesre vágyunk, egy külön lábasban főzzünk készre rizst vagy hajdinát esetleg egy nagy adag csülkös bablevestés tegyünk belőle a már elkészült ubilevesbe.

kelkáposzta zsírégetés

A rizst ne főzzük együtt az uborkával és cukkinival, mert a zöldségeknek sokkal kevesebb főzési idő kell, különben elvesztik az állagukat és a vitamintartalmukat.

Kelkáposztaleves Jó, ez is egyfajta káposzta, ennélfogva salaktalanít és zsírégető is, mégis teljesen más ízvilág, mint a fejes káposzta.

kelkáposzta zsírégetés

Legjobb barátja a fokhagyma, ebből jöhet minden mennyiségben. Ha nagyon diétázunk, akkor ezzel szinte minden hozzávalót beletettünk, ám ha laktatóbb levest szeretnénk, a sárgarépa és a krumpli is belekerülhet a fazékba.

kelkáposzta zsírégetés