Korea fogyni,


Hozzászólások 0 Előző témámnál maradva A koreai nők karcsúságának titka c.

korea fogyni

A koreai diétát tartják az egyik legnehezebb, korea fogyni ugyanakkor leghatékonyabb diétának is. Ez a diéta jelentősen csökkenteni a megszokott kalória bevitelt, és amikor visszatérnél az azt megelőző étrendhez, jelentősen kevesebb napi kalóriára lesz szükséged, mint előtte.

A szervezet a két hetes diéta alatt nagyszerűen átáll a kis adag és kalóriában könnyített ételekhez. A koreai diétát 13 napig érdemes csinálni, mert ez idő alatt a szervezetnek van ideje hozzászokni és nagyjából ennyi idő kell, mire látványosan kifejti jótékony hatását.

korea fogyni

Hogy megtisztítsuk a testet és segítsünk helyreállítani a megfelelő anyagcserét, fontos, hogy a diéta során nagy mennyiségben vigyünk be rostot a szervezetünkbe. Erre a célra kiváló a rizs, de nem a sima, tasakos fehér, annak rég elveszett ez a tulajdonsága.

Barna, vagy fekete fajta rizsből kell választanunk.

korea fogyni

A fehér rizs héját teljesen eltávolították, és így teljesen  megfosztották alapvető jó tulajdonságától — a rost tartalmától. A diéta fontos feltétele továbbá a napi legalább pohár víz.

korea fogyni

Korea fogyni első két csészét rögtön ébredés után kell inni, mert ettől a test azonnal felébred. Segíti az emésztést, beindítja a veséket, ezáltal a méreganyag kiválasztódást és jó hatással van az agyra is. Éhgyomorra vizet inni egyébként is jótékony szokás, nem csak a diéta alatt, hanem bármikor máskor is.

korea fogyni