Legnagyobb fogyásrekord. Fogyás pár lexi


Egy hét alatt két méretet is fogyhatsz ettől a zsírgyilkos reggelitől Ekkor gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre rajta, tojás méretűre csökkentették a gyomrát, hogy ne tudja elfogyasztani az addig szokásos 20 ezer kalóriás napi táplálékadagját.

legnagyobb fogyásrekord

A beavatkozásnak meg is lett az eredménye, hiszen Paul kilogrammtól szabadult meg rekord idő alatt - írja a Manna. Itt egy másik merész fotó a férfiról Mégsem teljes az öröm, hiszen ekkora mértékű fogyás, jelentős elváltozást okoz: a bőr nem tud ilyen gyorsan regenerálódni, testhez állóvá válni.

legnagyobb fogyásrekord

Óriási hurkák lógnak le a férfiról, melyek megnehezítik az életét. Az 52 éves Paul radikális lépésre szánta el magát: meztelenül pózolt, hogy felhívja a figyelmet arra, fogyás után a bőr nem húzódik vissza, az emberek kétszer is gondolják meg, mielőtt hagynák magukat elhízni. Persze, az 52 éves Legnagyobb fogyásrekord nem ennyire önzetlen, saját célja xpel fogyás van a sokkoló hadművelettel.

8 TIPP A BIZTOS FOGYÁSHOZ, SZENVEDÉS NÉLKÜL! 😍🥬 - saját tapasztalat -

Az egészségügyi szabályok szerint nem végezhetnek legnagyobb fogyásrekord rajta bőreltávolító műtétet addig, amíg nem stabilizálódik a testtömege. A férfi azonban minél hamarabb el akarja tüntetni a fölösleges hurkákat, amelyek lógnak rajta, és megnehezítik a mindennapi életét.

  • Fogyás pár lexi, Lefogyhatnék 62 évesnél
  • A legnagyobb vesztes fogyásrekord
  • Meztelenül pózol kilós fogyás után - Blikk Rúzs
  • Kezdőlap A legnagyobb vesztes: 20 kg egy hét alatt új súlycsökkenési rekord Egy hét alatt lefogyott 21,4 kilogramm: A "legnagyobb vesztes" jelölt, Daniel ezzel a sikerrel kiütötte az edzőket, és messze megdöntötte a korábbi rekordot.
  • Egy hét alatt a legnagyobb vesztes 20 kiló egy új fogyásrekord - FIT FOR FUN
  • Folyadék nélkül éhezni, nagykabátban, nejlonba tekerve futni lelkileg nehezebb, mint fizikailag.

Szerinte még 50 kilogrammtól megszabadulna, ha a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat hajlandó lenne engedélyezni az operációt. A Kiskegyed ott van a Facebookon is!

legnagyobb fogyásrekord

Klikkelj ideés lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és szerkesztőséggel kapcsolatos friss infókért!