Meridián fogyás. Meridián fogyás Hagyományos Kínai Gyógyászat – Akupresszúra


Az életenergián alapuló akupresszúra tudománya Kínából származik. Az életenergia - más néven chi - számtalan meridián fogyás lát el a szervezetben, többek között szabályozza az anyagcserét, így segítségedre lehet, ha fogyni szeretnél.

Azt azonban tarts szem előtt, hogy az akupresszúrát tilos alkalmaznod terhesség idején, illetve nehéz étel vagy alkohol fogyasztását követően.

szakmai fogyás morristown tn

Így működik az akupresszúra A kínai orvostudomány chinek nevezi az anyagot mozgásra bíró, a szervezet működését befolyásoló erőt. A chi, vagyis az életenergia önálló rendszert alkotó energiavezetékekben, más néven meridiánokban kering az emberi testben, és összeköti a szervrendszereket egymással.

tom watson fogyás bbc

Az akupresszúra lényege pedig abban rejlik, hogy a meridiánok bizonyos pontjainak megnyomásával egyenletes áramlásban tartható az életenergia. Ezáltal pedig elkerülhető számos betegség, és megőrizheted jó közérzetedet.

fogyni természetesen és gyorsan

Nyolc zsírégető pont a testeden Bizonyos akupresszúrás pontok segítenek abban, hogy az anyagcsere felgyorsuljon, és serkentik a gyomor- illetve bélműködést. Alábbi képgalériánkban megismerhetsz nyolc olyan pontot a testeden, melyek támogatják a fogyókúrádat, elősegítik a súlyvesztést. Ezekre a pontokra gyakorolj enyhe nyomást ujjad hegyével, majd tartsd úgy körülbelül egy percen át.

hogyan lehet fogyni a zsírsúlyt

Élj egészségesebben! Természetesen ahhoz, hogy hosszabb távon kiegyensúlyozott, karcsú és egészséges maradj, önmagában kevés az akupresszúra.

fogyás abbotsford

Fontos többek között, hogy odafigyelj a helyes táplálkozásra, és rendszeresen mozogj.