Plymouth fogyás


Torghelle: Csak a kapusunk nem támadhat Fehér villám II. Egy friss kutatás például azt mutatta ki, hogy már csak a természet látványa is segíthet az olyan káros szenvedélyek visszaszorításában, mint a dohányzás, az alkohol, vagy a káros ételek.

plymouth fogyás

Lehet, hogy érdemes lenne újra elgondolkodni a retró lakótelepi erdős tapétákon? Korábbi kutatások már kimutatták, hogy a természetközeliség jó hatással van az ember mentális egészségére, de ez az első tanulmány, ami azt is figyelembe veszi, hogy már a természet látványa is pozitív hatással bír.

plymouth fogyás

A kutatók a különböző szenvedélybetegségeket és rossz szokásokat vizsgálták: a dohányzást, plymouth fogyás nassolást és egészségtelen ételek fogyasztását, valamint az egészségesnél nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztását. Számításba vették az aktivitást is, így maga a mozgás nem befolyásolhatta az eredményeket.

plymouth fogyás

Kiderült, hogy egy növényzettel borított kert vagy egy park látványa 25 százalékkal csökkentheti az egészségtelen szokások utáni sóvárgás gyakoriságát és mértékét. A szakértők megjegyezték, hogy ezzel egy sor komoly egészségügyi probléma kiküszöbölésében segíthetnénk: az ilyen rossz szokások és függőségek ugyanis hozzájárulnak a szív- és érrendszeri betegségek, a rák, és egyéb komoly problémák kialakulásához. A kutatók szerint fogyás plymouth ma várostervezésekhez figyelembe kellene venni az ilyen kutatások eredményeit is.

plymouth fogyás

Olvassa el is.