Sejtmemória fogyás. Mi van velem? A sejtmemória válaszol!


WhatsApp A kineziológia a teljes embert gyógyítja Kép forrása: naturterapia. Ez a holisztikus szemléletű módszer az alternatív terápiák új ágához tartozik. Esetleg te is jártál már kineziológusnál?

A kineziológia a test mozgásainak, izomműködésének tanulmányozását jelenti. Ezen belül az alkalmazott kineziológia ma az alternatív gyógyászat egyik ága, célja a test energetikai rendszerének kiegyensúlyozása, illetve a stressz- és szorongásoldás.

létfontosságú c a fogyáshoz

A blokkok megtalálása és feloldása a cél A mozgás végigkíséri életünket, fogantatásunk pillanatától kezdve mozgásban vagyunk, és életünk utolsó pillanatáig mozgásban maradunk. Minél inkább aktiváljuk testünk mozgásreflexét, annál jobban szolgálja szervezetünket, s tartja fenn valamennyi szervi funkciónkat.

Amikor az energiamozgás megreked, az annak a jele, hogy az életünkben is elakadások keletkeztek, és a mozgásunkat az utunkba kerülő akadályok, blokkok, stresszek korlátozzák. Ezek közül sokat sejtmemória fogyás vagyunk megoldani sejtmemória fogyás magunk, de van, amikor ezek a negatív blokkok útját állják a változásnak. Sőt, akár meg is betegíthetnek minket.

Sejtmemória fogyás ezen blokkok megtalálásában és feloldásában segít a kineziológia gyakorlata.

sejtmemória

A kineziológia eredete A kineziológia eredetileg a mozgás tudományát jelenti: a görög kinezis mozgás és a logos sejtmemória fogyás szavak összetételéből született. A modern holisztikus szemléletű módszer kidolgozása az as években, dr. George Goodheart nevéhez fűződik. A foglalkozása szerint csontkovácsként dolgozó Goodheart felismerte, hogy a páciensei sejtmemória fogyás kezelések után ugyanazzal a problémával jelentkeztek.

Ez inspirálta arra, hogy a panaszt kiváltó okot kezdte el keresni. Feltárta azt az életeseményt, ahonnan sejtmemória fogyás probléma ered. Ehhez az izomtesztelés módszerét dolgozta ki, amely biztos és egyértelmű válaszokat adott a gyógyítónak. Az ő koncepcióját felhasználva dr. John Tie az es években összeállította a Touch for Health Gyógyító érintés rendszerét. Az izomtesztelés alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás, és az izomerő változása az, amelyből a kineziológus választ kap az általa feltett kérdésre.

Ugyanis az izmaink tónusa megváltozik bármely kellemetlen érzés, emlék hatására. Tudatalatti szinten valamennyi tapasztalat ott van a test és agy memóriájában, így az izmok is emlékeznek rá. Feloldja a negatív érzelmeket A kineziológiai kezeléskor ennek az ősi reakciónak a hatását figyeli a kineziológus.

A tesztelés során az izomjelzés változás jelzi azt, ha egy kimondott szó, esemény, életkor stresszt okoz a kliensnél. A tesztelés során a kineziológus gyengéd nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára.

zsírvesztés simogatás szépség

Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk a kliens belső tudásához, testi emlékezetéhez, ezáltal találhatók meg azok az érzelmi állapotok, élethelyzetek, melyek a páciens élete során traumák, stressz hatására blokkolódtak. A problémák akár a fogantatásig visszamenve elraktározódnak, és az évek során egymásra épülnek. Az oldás során a kineziológus megkeresi a múltban azokat az elraktározódott eseményeket, melyek a jelen problémáit okozzák.

Különböző korrekciós technikák segítségével szemmozgások, akupresszúrás pontok tartása, színek használata, légző-és vizualizációs technikák, mozgásos gyakorlatok és természetesen a kliens aktív sejtmemória fogyás oldja fel a hozzájuk tartozó negatív érzelmi stresszt.

Minden negatív érzelemnek megvan a pozitív párja, így a jelenben újra átélt emlékek egy oldási technikával átalakíthatók pozitívvá, és lebonthatók azok az energiai gátak és tudati minták, melyek akadályozzák az életet.

Mire jó a kineziológia? A kineziológia alapvető célja a test öngyógyító mechanizmusainak beindítása. Hatékony a szorongás  és a stressz oldására, lelki problémák tanulási nehézségek, önbizalomhiány, kapcsolódási problémák kezelésére, lelki blokkok, függőségek és fóbiák oldására, pánikbetegség, allergia kezelésére.

A kineziológiai kezelés lehetőségei ott érnek véget, amikor az öngyógyító mechanizmus sejtmemória fogyás már nincs remény, illetve visszafordíthatatlan anatómiai károsodások keletkeztek a szervezetben. Egy probléma megoldására, a páciens saját feldolgozási mechanizmusát figyelembe véve általában alkalom szükséges. Az eredmény megerősítésére a kliensnek otthon is végeznie sejtmemória fogyás néhány gyakorlatot, melyet az oldás végén a kineziológus tesztel újra.

slim4vit commenti

Szőke Orsolya kineziológus Az izomteszt az egyik leghatékonyabb módszer A gyakori fogyás hibák hatékonyságáról és személyes tapasztalatairól Szőke Orsolya kineziológus beszélt nekem. Azt éreztem, hogy mindezek ellenére a lelkem nem beteg, csak keresi a megoldást. Fontossá vált, hogy rendbe tegyem magamat, főként lelki sejtmemória fogyás.

Több módszert is kipróbáltam, de a kineziológiánál éreztem azt, hogy hatásosan működik. Sokat segített több probléma megoldásánál.

Access Testkezelés tanfolyam

A családunkban mindenki orvos, mindenki gyógyít, ugyan én nem lettem orvos, de kapcsolódni szerettem volna a gyógyításhoz. Ezért többféle módszert is tanultam: reikit, agykontrollt, pszichológiát, de egyiket sem éreztem teljesen a magaménak. A kineziológiánál éreztem azt, hogy ez egy teljesebb és hatékonyabb módszer. Az izomteszttel olyan tudatalatti működéseket lehetséges felderíteni, amit más módszerekkel sokkal hosszabb ideig tart megtalálni.

A kineziológiának más a hatásmechanizmusa, mint a pszichológiának. Egyszerre tudnak hatni a testre és a lélekre azok a speciális korrekciók és gyakorlatok, amik beindítják az öngyógyító folyamatokat.

Ezek a korrekciós gyakorlatok és oldások, effektíve meg tudnak szüntetni fizikai tüneteket. Egy jó kineziológus maga is folyamatosan fejlődik és formálja a dolgokat, egyénre szabja a kezeléseket. Fontosnak tartom a terápiáim során a rugalmasságot és sejtmemória fogyás összhangot a kliens és a segítő között.

Egy-egy másfél órás kezelés nagyon hatékony tud lenni egy adott probléma feloldásában, de mindig az ember maga és a lelki blokk súlyossága dönti el, hogy mennyi időbe telik a gyógyulás folyamata, hány alkalomra van szükség a teljes gyógyuláshoz.

Általában két kezelés sejtmemória fogyás hét telik el. Egy lelki blokk feloldása amúgy sem korfüggő, ugyanolyan hatékony idősebbeknek is, mint fiataloknak vagy gyerekeknek.

Mivel a kineziológia a gyökérproblémát keresi meg, hiába hordoz magában valaki 40 éve egy problémát, a kezelés ugyanolyan hatékony lehet, mint a gyerekek esetében. A kineziológiának az az erőssége, hogy általa meg lehet gyorsítani a test öngyógyító folyamatait mind lelki blokkok, mind testi betegségek esetén.

Az oldásokon túl fontosak a korrekciós gyakorlatok és egy pozitív cél megfogalmazása, mivel ilyenkor sokkal hamarabb beindulnak a gyógyulási folyamatok.

Nagyon fontosak számomra a konkrét eredmények, amelyek megmutatják, hogy jól végeztem a munkámat. Például egy kisfiúnak meghalt az apukája és a gyászfeldolgozás ideje alatt elkezdett remegni a keze, ami sok mindenben akadályozta. Két-három kezelés alatt sikerült ezt a kézremegést megszüntetni.

Mi van velem? A sejtmemória válaszol!

Természetesen a gyászfeldolgozás folytatódott a kisfiúnál, de már egészséges mértékben. Egy másik esetben egy 17 éve szklerózis multiplexben szenvedő férfinak az édesapjával voltak régi problémái, amelyek bűntudattal párosultak.

A romló fizikai állapota miatt fordult hozzám. Több kezelés után oldódtak ezek a gátak, és nagyon sokat javult a férfi lelki és fizikai állapota, és végül elkerülte, hogy tolószékbe kerüljön. Örömmel figyelem, ahogyan beindulnak az öngyógyító folyamatok, és direkt módon hathatok a kliensek életére és jóllétére.

3 hónap alatt 30 kg fogyás! Garantálom!