Simpson fogyása


A es évek szőke bombázója, Jessica Simpson az utóbbi években főként az anyaságnak szentelte minden idejét, férjével, Eric Johnsonnal három gyermeket nevelnek.

karcsúsító sikertörténetek 2021

Legkisebb lánya, Birdie Mae ben látta meg a napvilágot, de az utolsó terhessége során az énekes-színésznő több mint 30 kilót szedett fel magára, kilót mutatott alatta a mérleg. A hollywoodi sztár, miután Instagram-oldalán bejelentette, hogy a szülést követő hónapokban, pontosabban hat hónap elteltével sikerült 45 simpson fogyása megszabadulnia, a rajongók üzenetetekkel bombázták, hogy kiderüljön, milyen módszer áll a látványos átalakulás mögött.

Liptai Lilla Látszik, hogy fogyása óta sokkal nőiesebb darabokat visel, és az önbizalma is visszatért. Körülbelül egy évvel ezelőtt mutatta meg Jessica Simpson a világnak elképesztő fogyását. Az énekesnő közel 50 kilótól szabadult meg, ami óriási teljesítmény. A sztár harmadik gyermeke születése után kezdett kikerekedni.

Jessica Simpson és a Body reset diéta Jessica Simpson edzője, Harley Pasternak a People  magazinnak adott interjújában mesélt az énekesnő csodás átalakulásáról és arról, hogy 45 kilós fogyása a Body reset diétának köszönhető. Jessica Simpson jessicasimpson által megosztott bejegyzésJan A három szakaszból álló Body reset diéta a test eredeti állapotának "visszaállítását" célozza meg, miközben arra ösztönzi a diétázót, hogy hosszú távon alakítsa ki az egészséges táplálkozás- és életmódbeli szokásait.

nkc fogyás