Súlycsökkentő képkeretek. Meska - Egyedi Kézműves Termékek és Ajándékok Közvetlenül a Készítőktől, stilusteremto.hu


súlycsökkentő képkeretek

További információ Funkciók: Ezt a terméket kifejezetten az izomfájdalom csökkentésére tervezték. A készülék gyógyító hatást fejt ki, különösen azoknál a betegeknél, akiknek fájdalma van a nyaki, hát, az ágyéki és a különféle ízületek területén. Az exkluzív módon kidolgozott program különböző hullámokból áll, alternatív összetétel révén, a kézi masszázs érzetét kínálja, a fizika, a bionika, a biológiai áram, a hagyományos kínai csatornagyógyászat tudománya és a biztosíték elve alapján.

súlycsökkentő képkeretek

A lágy és gyengéd pulzus javíthatja a vérkeringést, elősegítheti a nyitott fő- és mellékcsatornákat, és külön hatást gyakorolhat a fáradtság felszabadítására. A tágas LCD képernyővel felszerelt készülék kijelzi az intenzitást, a funkciókat és a terápiás időt.

Az elektrostimuláló masszázskészüléket a hagyományos kínai orvoslás és az új generációs technológia kombinálásával állították elő, hogy sokféle elektrostimulációval rendelkezzen egy eszköz: akupunktúra, stroke, masszázs, szívópoharak, manipuláció, törlés, súlycsökkentés, súlycsökkentő képkeretek Az súlycsökkentő képkeretek masszázskészülék számos esetben ajánlott: rheumatoid arthritis, osteoarthritis, hátfájás, menstruációs fájdalom, szülési fájdalom, perifériás idegi sérülések, övsömör, fejfájás és migrén, sportsérülések, isiában, posztoperatív fájdalom, izomfájdalom, torokfájás és súlycsökkentő képkeretek egyéb állapot.

A képernyőn az emberi test sematikus ábrája látható, és megmutatja az akupunktúrás pontokat az elektródalemezek megfelelő elhelyezéséhez a legjobb eredmény elérése érdekében.

súlycsökkentő képkeretek

A kijelzőn megjelenik a kiválasztott masszázs üzemmód, az elektróda hidak, a masszázs intenzitása és a választott munkamenet hátralévő ideje választható perc alatt. A csomag a következőket tartalmazza: Masszázs készülékek Négy elektróda öntapadós szilikon áramvezetővel Támogatás az elektróda tárolásához és tisztításához Elektródakábel.

súlycsökkentő képkeretek