Taiwani fogyás. Végleges fogyás fogyókúra nélküstilusteremto.hu Xenia fogyás


taiwani fogyás

Szerző: Ripost A taiwani vizsgálat résztvevőinek egy része napi 2,5 dl paradicsomlevet fogyasztott két hónapig. Sem ők, sem pedig a másik csoportba tartozók nem változtattak semmit az életmódjukon és a táplálkozási szokásaikon, de a paradicsomlevet ivók csoportja már néhány napon belül észrevette, hogy olvadnak le a kilók.

taiwani fogyás

A taiwani fogyás a vizsgálat elején és két hónap múlva, a végén is vérmintát vettek a résztvevő hölgyektől. Kiderült, hogy a paradicsomlé jelentősen csökkentette a koleszterinszintet, és az erőteljes rákellenes hatásáról ismert likopin nevű antioxidánsból a paradicsom egyik fő egészségvédő hatóanyagából is több volt a rendszeres léfogyasztók vérében.

taiwani fogyás

A tudósok azt is feltárták, hogy a paradicsomlé rendszeres fogyasztása megvédhet egy sor betegségtől, többek közt számos szív- és érrendszeri problémától és az immunrendszert is erősíti. A vízvisszatartást is gátolja, nem csoda, hogy már a fogyasztása első napjain könnyebbnek érezték magukat a vizsgálat résztvevői. Itt azonban még mindig nincs vége, ugyanis a paradicsomlé jót tesz a bőrnek és enyhíti a reumatikus fájdalmakat is.

taiwani fogyás

Magas magnéziumtartalmánál fogva csökkenti az edzés utáni izomgörcsök veszélyét. Gyógyító paradicsomlé házilag Ezt a receptet elsősorban a nyáron termett friss paradicsom feldolgozásakor érdemes elővenned, de kis tételben akár most is kipróbálhatod.

taiwani fogyás