Testépítők zsírégetnek. Zsírégetés csodaszerek nélkül: Hogyan történik VALÓJÁBAN?


A folyamat célja, hogy az izmokat takaró zsír- és bőralatti vízréteg minimalizálásával a lehető legdefiniáltabb állapotba - azaz legjobban látható, kirajzolódó formába kerön az izomzat. A szálkásítás első része, a testzsírszázalék csökkentése elsősorban szigorú diétával érhető el. Ahhoz, hogy szervezetünk a meglévő zsírréteget elégesse, ollmódon kell megszorítani az össz-kalóriabevitelt, hogy ez minél kevésbé lassítsa le a szervezet anyagcseréjét.

SZOLGÁLTATÁSOK

Ehhez rendszeres, de kis adagokban történő táplálékbevitelre napi étkezés is akárrendszeres de nem túl megterhelő testmozgásra, és a kalória arányában minél magasabb és jobb testépítők zsírégetnek fehérje bevitelére van szükség. A folyamat során drasztikusan visszaesik az erőszint, és komoly kitartást követel a szénhidrátszegény diéta betartása.

A szálkásítás második részére, a vízhajtásra csak a versenyzőknek van szükségük.

Ratings 0 Nem kell megválnod a kedvenc ételeidtől, hogy formába hozd magad, csak kövesd ezt a 10 egyszerű táplálkozási és tápkieges irányelvet, hogy gyorsabban építhess nagyobb izmokat. Ez ténylegesen így van, különösen a kezdetekben.

Az ún. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, tested azzal válaszol, hogy kevesebb kalóriát éget el. A szervezetben ilyenkor csökkennek az anyagcsere szabályozó hormonok szintje, beleértve a leptint, a pajzsmirigy hormonokat és bizonyos mértékig a növekedési hormont is.

top 5 fogyás kiegészítők

Van egy trükk, mellyel ki lehet cselezni ezt az anyagcsere lelassulási folyamatot, mégpedig az inzulin segítségével. Ha egy-egy napon jó nagy adag egyszerű szénhidrátot tartalmazó ételt vagy kiegészítő fogyasztasz el, például zsírmentes, fehér lisztből készült muffint, vagy egy adag dextrózt, akkor a szervezeted azt képzeli, hogy vége van az éhezésnek, és így újra elkezdi termelni a kalória-égető hormonokat és azok szintje a vérben visszaáll a normál szintre.

Amikor aztán visszaállsz a csökkentett testépítők zsírégetnek bevitelre, az anyagcseréd jobban reagál majd, mivel a hormonok szintje újra magas. A Low Carb nem elegendő Mindenkinek van olyan időszak az életében, amikor egyszerűen nem megy a fogyás, még testépítők esetében is, akiknek pedig ettől is függ a karrierjük. Ennek oka gyakran az első pontban részletezett anyagcsere lelassulási folyamat, melyet, mint láttuk, könnyen lehet orvosolni.

De néha ez nem működik, valami másra van szükség. Ha minden nap ugyanazt az edzéstervet követjük, akkor nem fogunk fejlődni.

Zsírégetés mesterfokon I.

A továbblépéshez friss impulzusra van szükség. Ugyanez vonatkozik a szálkásításra is. A testednek valami új indokra van szüksége, hogy leadja a zsírtartalékot. Ilyen például az, ha minimálisra csökkented a szénhidrát és kalória beviteledet.

Érdemes kipróbálni, hogy egy héten két különböző napon, mondjuk kedden és pénteken, a szénhidrát bevitelt napi grammra!

Izomzat növelés hatékonyan Mi is a testépítés? A külalak megváltoztatása izom növelés útján. Azonban nem elég az izomzatot növelni, el kell távolítani a rajta, benne lévő felesleges zsírt is.

Ezzel a hírtelen élménnyel a szervezet radikálisan csökkenti a glikogén raktárainak készletét itt raktározza a szénhidrátokat. Amikor a glikogén szint csökken, testépítők zsírégetnek a várva —várt zsírbontás. Ketonok Szép lenne, ha csak egyszerűen csökkenthetnénk kalória bevitelt és máris le tudnánk fogyni. Ez azonban sajnos nem így működik.

fogyjon havonta

Ha a második pontban javasolt trükk nem működik, akkor lehet tovább csökkenteni testépítők zsírégetnek szénhidrát mennyiségét, és mondjuk 4 napig maximum 30 grammot bevinni. Ezzel egy időben, például egy hétfőtől csütörtökig terjedő intervallumban az étkezést ki kell egészíteni naponta g MCT-vel ez a közepes láncú zsírsavak csoportja, kiegészítőként lehet kapniés napi gramm L-karnitinnal. Amikor a szervezet szénhidrát készlete minimumra csökken, akkor ketonok termelődnek. A ketonok a zsírbontó folyamatok melléktermékei, és azzal járulnak hozzá a szálkásabb testhez, hogy gyorsítják az anyagcserét, egyben megakadályozzák az izmok leépülését, mivel a szervezet az izmok helyett a ketonokat égeti el, ha nem állnak rendelkezésre szénhidrátok.

Az L-karnitin nem csak a zsírégetésben segít, hanem abban is, hogy legyen a diéta alatt energiád. Az L-karnitin segíti a szervezet, hogy az fel tudja használni a ketonokat. Keresd a sót! Ha alacsony testépítők zsírégetnek zsírégetnek tartalmú low carb diétát folytatsz egy vagy több napig, vagy akár ennél hosszabb ideig, akkor azt fogod tapasztalni, hogy izmaid mintha egy kicsit lelapultak volna.

Dbol zsírégetés, Mi a szteroid?

Ez, hacsak nem akarsz kiállni a színpadra, nem probléma. Ha azonban már vészes a helyzet, akkor vizet kell juttatni a sejtekbe. Ennek a legegyszerűbb módja a só bevitel növelése, mivel a só vízmegkötő hatású és a vízzel együtt az izmaidhoz szállítja az aminosavakat, a vitaminokat és például a kreatint. Ha így teszel, izmaid megmaradnak és nem emésztődnek fel.

Kiegészítők Ezeknek a kiegészítőknek a legfontosabb tulajdonsága, hogy segítenek az anyagcsere folyamatokat folyamatos szinten tartani, így azok nem lassulnak le, azaz a szervezet a csökkentett kalória bevitel mellett is jól égeti el a kalóriákat többet, mint amit beviszel.

Tömegnövelés

Ezek a készítmények megemelik a szervezet noradrenalin szintjét, ami elindítja a zsírbontó folyamatokat. Aki szedi ezeket a készítményeket, azt érzi, hogy alig eszik valamit, mégis van energiája mindenre, beleértve az edzést is. Javasolható az efedra mentes kiegészítők használata, mivel világszerte tapasztalatok szerint sok esetben mellékhatásokkal járt az efedra, vagy efedrin tartalmú kiegészítők használata, így azokat nem ajánljuk.

A jó zsírégető tartalmaz még koffeint, gyömbért és paprikát is, esetleg más növényi kivonatokat is.

a fogszuvasodás fogyást okoz

Kardió A rendszeres kardiózással az a probléma, hogy nagyon hamar hozzászokik a szervezet és a végén sokkal kevesebb kalóriát égetünk el, mint gondolnánk. Ugyanez történik, ha diétázunk és ugyanazt az edzésprogramot csináljuk mindig.

Testépítés

Ha azonban néhány napig egy erőteljes, a megszokottól teljesen eltérő kardióprogramot végzünk, akkor ez szálkásítás. Alapnak vegyünk egy testépítőt, ki heti 5-ször 30 percet kardiózik. Ha az utolsó 5 kilójától próbálna megszabadulni, akkor jobban tenné, ha szombaton vagy vasárnap kardiózna.

Így más az impulzus és a kívánt hatás sem marad el: az anyagcsere meg lett tévesztve!

Zsírégetés csodaszerek nélkül: Hogyan történik VALÓJÁBAN?

A lényeg, hogy kizökkentsük a szervezetünket a megszokott kerékvágásból és a szokásostól eltérő edzésprogramok meghozzák az eredményeket. Zsírégetés Zsírégető edzés alapvetően két esetben lehet szükséges.

Egyrészt, a tömegnövelés időszakát követő szálkásítás során, melynek célja, hogy testépítők zsírégetnek felépített izmok tónusosak legyenek és kirajzolódjanak.

Hangsúlyt kell helyezni arra is, hogy a zsírégetés mellett a megszerzett izomtömegből ne veszítsünk.

Másrészt, túlsúly esetén, ha fogyni akarunk, a diéta mellett a fő módszer a zsírégető edzés. Ezt olyan biztonságos edzésformákkal kezdjük el, mint a a biciklizés, az evezés vagy az ellipszistrénerezés.