Vákuum karcsúsító


Jellemzők: Négy különböző méretű fogantyú, amelyek alkalmazhatók a test különböző részeire, az egyes kliensek zsírvastagsága szerint.

vákuum karcsúsító

Dupla levegőszivattyú: ha két felhordó készülék egyszerre működik, akkor egy szivattyúnak nem elég, nagy teljesítményű levegőszivattyúink garantálják a megfelelő vákuumnyomást. Két egyidejűleg működő applikátor: Körülbelül méretű, méretű és méretű kriolipolízis kezelő fogantyúnk.

Minden 2 fogantyú kivéve a méretű krio fogantyút működhet egyszerre. Kiváló minőségű anyag és szép kivitelezés: a gép és az applikátorok kiváló minőségű ABS-ből készülnek.

Érintőképernyő minden applikátoron: könnyű beállítani a beállítást.

vákuum karcsúsító

Gyönyörű külső kialakítás: szép rúddal korszerűsített ház és nagyszerű részletek garantálják, hogy a gép javítja a szalon képét. Alkalmazások: 2.

vákuum karcsúsító

Húzza meg a bőrt, öregedésgátló 3. Javítani kell a vérkeringést és az anyagcserét 4. Sima heg és ráncok 5.

Az infravörös lézer csökkenti a bőr impedanciáját a bőr felmelegítésével, és az RF energia mélyen behatol a kötőszövetbe.

Sima striae gravidarum 6. Fokozza a fibroblast elasztikus szövetet 7.

  1. Forever Slim otthoni narancsbőr kezelő és ultrahangos zsírbontó készülék Aki kipróbálta: Gabi 44 Bár igyekszem legalább hetente egyszer eljutni sportolni, két gyerek és a munka mellett ezt nem könnyű megszervezni.
  2. Karcsúsító, celluit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel A mai szó használatban vákuummasszázsnak is nevezik, ami nagyon hatásos a narancsbőr ellen.
  3. A celluit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben.
  4. Női 60 perces Express Slimming karcsúsító kezelés + vákuum -

Fogyás, fogyás 9. Bőrfiatalítás: Vákuum karcsúsító meg a bőrt, finom ráncokat távolítson el, fehérítse a bőrt. Méret:illeszkedik a hajlított vagy keskeny testrészekre.

vákuum karcsúsító

Méret: legjobb egyezés a has kontúrjával. Méret: Javasoljuk nagy mennyiség csökkentésére vagy a töltésmentesítésre.