W11 fogyás, Hamilton beszélt a koronavírusról, most sem érzi magát száz százalékosnak


w11 fogyás

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton nak ki kellett hagynia a múlt hétvégi Szahír Nagydíjat, miután elkapta a koronavírust, de felépült, így pénteken visszatérhetett az Abu Dhabi Nagydíj szabadedzéseire.

A Mercedes pilótája a harmadik helyről indulhat majd a szezonzárón Max Verstappen és csapattársa, Valtteri Bottas mögül. Most sem vagyok százszázalékos, a tüdőmben még érzem a nyomát.

w11 fogyás

Mindenesetre általában fél karral is autóba ülnék, ilyenek a versenyzők, szerencsére nem ilyen durva a helyzet. Fizikailag nehéz verseny lesz, de mindent bele fogok adni.

w11 fogyás

Ez az egyik tünet, hogy teljesen kiszipolyoz. Próbálok annyit aludni, amennyit tudok, de nem olyan könnyű, mint általában, plusz jó sokat fogytam ezen a héten.

w11 fogyás

Ahogy mondtam, nem vagyok w11 fogyás fitt, mint amikor utoljára versenyeztem. De ez nem akadályoz meg abban, hogy mindent kiadjak magamból.

w11 fogyás

Ez volt a hétvégén az első alkalom, hogy kiszélesítettem ott a kanyart, egy kis sérülés volt csak, Nem hiszem, hogy nélküle első lettem volna. Biztos nem segített, de a srácok remek munkát végeztek és befoltozták, este megjavítják majd.