Zsírégető injekciók


Kapcsolat Injekciós zsírbontás Az Aqualyx injekció az egyetlen olyan, az Egyesült Államokban is engedélyezett injekció, amelyet a zsírbontásra használhatunk.

zsírégető injekciók

A hatóanyaga a dezoxikólsav, ami feloldja a zsírsejtek falát, gyakorlatilag megsemmisíti a zsírsejteket, és ezáltal valóban és véglegesen segít megszabadulni a zsírpárnáktól.

A feloldott zsír a nyirokrendszeren és a májon keresztül kiürül, és ezáltal valódi és tartós fogyás történik. Az Aqualyx injekció elsősorban a helyi zsírlerakódásoktól segít minket megszabadulni: jól kezelhető terület a toka, a felkar, a hát, a comb, a nyak hátsó része, a derék és a csípő zsírlerakódásai, a has zsírpárnái.

zsírégető injekciók

Maga zsírégető injekciók beavatkozás több tűszúrásból áll, ami a beadott lidocainnak köszönhetően különösebb fájdalommal nem jár. Egy alkalommal maximum 4 ampulla injekció adható be, egy injekció hatóanyaga kb.

zsírégető injekciók

Három hetente javasolt egy kezelés, minimum 3 kezelésre van szükség, de a kívánt hatás elérésére akár zsírégető injekciók, öt, vagy hat kezelésre is szükség lehet. Mellékhatások nagyon ritkán jelentkeznek, ritkán kisebb bevérzés, duzzanat, pirosodás fordulhat elő.

Zsírbontás

A zsírleszívással szemben nincsenek vágások, nem kell félni a komolyabb szövődményektől. A kezelés előtti napon javasolt egy rádiófrekvenciás kezelés, a kezelés napján orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására, az ötödik napon pedig javasolt egy kavitációs ultrahang a tökéletes eredmény elérése céljából.

zsírégető injekciók

Fontos még a megnövelt folyadék bevitel a kezelések során a szervezet kiválasztási folyamatainak támogatására. Legfrissebb blogbejegyzéseink.

zsírégető injekciók