Zsírvesztési tanfolyamok


Nincs értelme ugyanis testet- lelket sanyargató kúrázgatásokkal, jojo-kal, bűntudattal étkezni- egyszerűbb és sokkal kellemesebb életmódot váltani!

zsírvesztési tanfolyamok

Ehhez mindenekelőtt rendszerben kell ismerned a szervezet működésével, tápanyagokkal,  táplálkozással, mozgással kapcsolatos ismereteket. Tanfolyamunkon ezeket az ismereteket elméletben- gyakorlatban megtanulod és alkalmazni is profin tudod majd, nem csak Önmagadon, hanem akár pl.

Hallgatóink 4 zsírvesztési tanfolyamok alatt kg fogyást érnek el ZSÍRBÓL, visszahízás nélkül, csupán elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában, természetes módon, egyáltalán nem éhezve.

zsírvesztési tanfolyamok

Nyugodtan végigeheted a családi karácsonyi menüket is akár napjában többször is, nem fog rád rakódni. Van olyan hallgatónk aki 1 év alatt 30 kg zsírt veszített a súlyából és azóta is évek óta tartja.

zsírvesztési tanfolyamok

Mellékhatásként jobb közérzet, normálisra beálló vérnyomás és vércukorszint jelenkezhet! Annak is nagyon örülünk, amikor hallgatóink arról számolnak be, hogy a zsírvesztésen túl teli vannak energiával.

A hatékony zsírégetés alapjai

A tanfolyamon szó lesz az egészséges táplálkozásról, egészséges testsúlycsökkentés tudományos alapjairól: zsírvesztési tanfolyamok a táplálkozás szabályairól és hibáiról, fogyással kapcsolatos népszerű tévhitekről · a szervezetünk működéséről -  kiemelten a fogyás szempontjából · a tápanya gokról és táplálékokról · a speciálisan  személyre szabott, fogyókúrás étrend készítéséről amelybe minden kedvenc ételed belefér.

Várunk tanfolyamunkra,  ha szeretnél megtanulni egészségesen táplálkozni, akkor is ha életmódváltással szeretnéd elérni és hosszú távon megtartani az ideális testsúlyodat!

zsírvesztési tanfolyamok

A tanfolyamon szakembereink folyamatosan segítenek és felügyelik az eredményeidet! Elmélet: Mezőkövesden január 2x8 tanóraUtánkövetés: 5 hónap hetente egyeztetett időpontban Tanfolyam díja: 38 ft részletfizetés! Ha azt mondod a tanfolyam során bármikor, hogy nem érte meg, vállaljuk, hogy visszafizetjük a pénzedet!

zsírvesztési tanfolyamok