Adatkezelési tájékoztató

Itt tájékozódhatsz a felhasználói feltételekről, a felhasználói adatok gyűjtéséről, azok okáról és módjáról. Ha kérdésed, észrevételed van, írj egy e-mailt a megadott címre!

Kik vagyunk:

Az oldal tulajdonosa: Bérczi Anna, life-art coach
A weboldal címe: https://stilusteremto.hu.
Telefonos elérhetőség: +36 70 / 285 20 72
E-mail: anna@stilusteremto.hu
Kamarai nyilvántartási szám: SO68390040
A vállalkozás székhelye: 8653 Ádánd, Kossuth L. u. 71.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-142421/2018
Adószám: 68390040-1-34

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk, és milyen céllal gyűjtjük azokat

A weboldal felhasználónak személyes adatait elsősorban a hírlevél feliratkozás kapcsán gyűjtjük. A feliratkozáshoz a felhasználónak meg kell adni nevét és e-mailcímét, amire a hírleveleket küldhetjük majd. Működő e-mailcímet érdemes megadni, amihez a felhasználó valóban hozzáfér. A levelekben azon a néven fogjuk megszólítani, amit regisztráláskor megadott. Az adatok későbbi módosítására is lehetőség van, tehát újabb e-mailcím vagy más név is felvetethető az adatbázisba.

Személyes adatokhoz nem csak a weboldal és a felhasználó közötti interakció során juthatunk. Személyes adatokat technikai folyamatok is generálhatnak, mint például a kapcsolatfelvételi űrlapok, hozzászólások, sütik, látogatottsági elemzések és harmadik féltől származó beágyazott tartalmak.

Alapértelmezés szerint a WordPress nem gyűjt semmilyen személyes adatokat a látogatókról. Kizárólag a regisztrált felhasználók számára gyűjt a Felhasználói profil képernyőjén megjelenített adatokat. Azonban egyes bővítmények személyes adatokat is gyűjthetnek, az erre vonatkozó információkat az alábbi rész tartalmazza.

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei a következő címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A weboldal kezdőlapján található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a Felhasználó feliratkozik a weboldal hírlevelére. A feliratkozáshoz szükséges megadnia nevét és e-mailcímét. Ezen személyes adatok a hírlevél célba juttatását szolgálják, és mindaddig megőrződnek, míg a Felhasználó le nem iratkozik a hírlevélről. Az ehhez szükséges link minden egyes hírlevél alján megtalálható.

Sütik

Hozzászólás írása után a honlap a megadott nevet, e-mail és web címet sütiben eltárolja. A tárolás csak kényelmi célokat szolgál, hogy a következő hozzászóláskor ne kelljen automatikusan kitölteni. A sütik lejárati ideje 1 év.

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Elemzések

Az oldal a Jetpack nevű látogatottságelemző szolgáltatást használja. Az analitika szolgáltatójának adatkezelési tájékoztatója itt érhető el: https://jetpack.com/support/what-data-does-jetpack-sync/. Ez a bővítmény adatokat szolgátat az oldal tulajdonosa számára arról, mikor hányan látogatták meg az oldalt és milyen tevékenységet folytattak (pl. hozzászóltak, kerestek az oldalon, vagy feliratkoztak).

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Hírlevélküldés:

A ListaMester online hírlevélküldő szolgáltatás üzemeltetője biztosítja
Név: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság
(BITHUSZÁROK BT.)
Székhely: 2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8.
Képviselő neve: Mizera Ferenc ügyvezető
Cégjegyzékszám:  13-06-065996
Statisztikai számjel: 21158218-7220-212-01
Adószám: 21158218-2-13
E-mail: info@bithuszarok.hu, info@listamester.hu

A honlapot üzemeltető tárhelyszolgáltató adatai:

ProfiTárhely Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
Cégjegyzékszám: 03-09-121889
Adószám: 23173080-2-03
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-74049/2014
Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon 8:00-16:00-ig
Tel.: +36 20 254 0866
Fax.: +36 76 998 344
ugyfelszolgalat@profitarhely.hu

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Security logs are retained for 14 days.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy. 

A weboldalon hozzászóló felhasználókról információt gyűjtünk, mivel az oldal az Akismet anti-spam szolgáltatását használja. A gyűjtött információ függ a beállításoktól is, általában a hozzászóló IP címét, felhasználói ügynökét, a hivatkozó és weboldal URL-t tartalmazza (más információval együtt, amelyet a felhasználó közvetlenül megad, mint név, felhasználónév, e-mail cím és maga a hozzászólás).
This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

A felhasználók személyes adatai védelmének érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk, folyamatosan nyomon követjük az aktuális előírásokat, tájékozódunk az esetleg változásokról, és ezek értelmében haladéktalanul frissítjük, aktualizáljuk az adatkezelés módját a legfrissebb módosítások értelmében.

Security Logs

The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 14 days.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Amennyiben – minden igyekezetünk ellenére – adatkezelési sérelemre kerülne sor, először is haladéktalanul megszüntetjük a visszaélés tényét, hogy a továbbiakban ne sérüljenek az adatok, majd alaposan  kivizsgáljuk az esetet és levonjuk a konzekvenciákat, hogy a jövőben elkerüljük a hasonló hibákat.

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

A honlap nem kap adatokat harmadik féltől (pl. hirdetőktől).

Milyen automatizált döntéshozatalt és/vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal

Google Analytics

  1. Based on our legitimate interests (i.e., interest in the analysis, optimization, and economic operation of our online offer within the meaning of Art. 6 (1) lit. DSGVO), we use Google Analytics, a web analytics service provided by Google LLC (“Google”). Google uses cookies. The information generated by the cookie about the use of the online offer by the users are usually transmitted to a Google server in the USA and stored there.
  2. Google is certified under the Privacy Shield Agreement, which provides a guarantee to comply with European privacy legislation (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
  3. Google will use this information on our behalf to evaluate the use of our online offer by users to compile reports on the activities within this online offer and to provide us with further services related to the use of this online offer and the internet usage. In this case, pseudonymous usage profiles of the users can be created from the processed data.
  4. We only use Google Analytics with activated IP anonymization. This means that the IP address of the users will be shortened by Google within member states of the European Union or in other contracting states of the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be sent to a Google server in the USA and shortened there.
  5. The IP address submitted by the user’s browser will not be merged with other data provided by Google. Users can prevent the storage of cookies by setting their browser software accordingly; Users may also prevent the collection by Google of the data generated by the cookie and related to their use of the online offer as well as the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plug-in available under the following link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
  6. For more information about Google’s data usage, settings and opt-out options, please visit Google’s websites: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners (“Google’s use of your data when you use websites or apps of our partners”), https://policies.google.com/technologies/ads (“Advertising use of data”), https://adssettings.google.com/authenticated (“Managing information Google uses to show you ads”).
  7. Incidentally, the personal data will be anonymized or deleted after a lapse of 26 months.

Opt-out for Google Analytics

Kapcsolati adatok

Telefon: +36 70 / 285 20 72
E-mail: anna@stilusteremto.hu

A coaching szakmával kapcsolatos tudnivalók

Én, Bérczi Anna, a honlap szerkesztője, Business és Life Coach végzettségemet a Pro Bona Kft. IAC (International Association of Coaching) által támogatott és nemzetközileg is akkreditált képzésén szereztem 2014-ben. Tanulmányaimmal, valamint mentoraim iránymutatásával összhangban, munkámat az IAC etikai kódexét betartva végzem.

error

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is! :)