Egér fogyás


Nem csak az étvágyat csökkenti Fogyás egér, Fogyás diéta nélkül? A jövőben ez is lehetséges lehet!

egér fogyás test karcsú gyógynövényes gmp

Tweet Az OB gén felel az elhízásért az esetek nagy részében –jelentette ki már ben az orvostudomány. Nagy kíváncsiság egér fogyás márakkoriban ezt az eredményt, és sokan gondoltak a fogyásról úgy, hogy egyedülezt a felelõs gént kellene manipulálni ahhoz, hogy kevesebb embernek okozzongondot a túlsúly.

egér fogyás sims 4 fogyni gyermek

Orvosok kísérleti egereken végzett kutatásaik során ismertékfel, hogy sovány egerek vérét kövér egerek vérébe fecskendezve, a kövér egerekfogyásnak indulnak – mindez már három évtizede ismert az orvostudomány elõtt. Ekkor jöttek rá az OB gén szerepére a fogyás egér, és fedezték fel, hogy a zsírsejtek tartalmazzák ezt a gént, és mûködése által a fogyás egér több leptintképes, amivel többször, illetve hamarabb kap olyan jelzést az agy a gyomorból,hogy az ember pocakja megtelt és jóllakott – így az ember kevesebbet eszik,kevésbé raktározza súlyfelesleg formájában a feleslegesen bevitt tápanyagokat.

egér fogyás shaun a juhok fogyása

Az OB gén megismerése után egy gyógyszerkészítésért felelõsvállalat jogot szerzett a leptin gyártásához, és egyben kísérletek indultak azOB gén befolyásolását lehetõvé tevõ készítmény teszteléséhez, annak érdekében,hogy a túlsúlyos emberek diéta nélkül is le tudjanak fogyni.

Viszont akísérletek addig a pontig jutottak, fogyás egér a szakemberek felismerték a kövéremberekben nem a leptin mennyisége okozza az elhízást, hanem a kommunikációzavara.

egér fogyás fogyni a menstruáció után

Vagyis egér fogyás leptin hírvivõ szerepét akadályozza valami, így az agy nem kapjelzést arról, hogy az ember jóllakott, és állandó éhségérzet gyötri azelhízottakat, ami hozzájárul a fogyás egér felépítéséhez.