Fogyókúrás színésznők, 15 kilót fogyott a gömbölyded színésznő | Well&fit


A Négyen egy gatyában filmek és az Ugly Betty, valamint a Férjem védelmében című sorozatok színésznője nem is takargatja magát, sőt, büszkén mutatta meg új sziluettjét a közelmúltban.

fogyókúrás színésznők bollywoodi hírességek, akik fogynak

Nemrég egy New York-i rendezvényen jelent meg, ahol virágmintás ruhája a vállait, dekoltázsát és térdét is eltakarta, de kiemelte vékony derekát, így hangsúlyozva, milyen csinos is a viselője.

Egy filmbemutatóra pedig pánt nélküli miniruhában érkezett — rajongói szerint ezt nagyon jól is tette, hiszen olyan szuperül néz ki, hogy ezt is bátran bevállalhatja.

fogyókúrás színésznők imec test karcsú

Arról, hogy pontosan hogyan érte el ezt a súlycsökkenést, csak annyit fogyókúrás színésznők, hogy nem sürgette a fogyást: már jó ideje odafigyelt az étkezésre, és mivel rákapott a mozgás ízére, egyre többet is sportolt.

Rendszeresen jár túrázni, jógázni, emellett heti három edzésen végez kardió- és súlyzós gyakorlatokat.

Drew Barrymore 20 kilót fogyott, szinte újjászületett a színésznő - Fotók | Femcafe

Az ilyesmi pedig előbb-utóbb meglátszik bárki alakján… A 30 éves sztár korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte nem is a fogyás a legfontosabb, hanem inkább az, hogy az ember lánya normális hozzáállással viszonyuljon az ételekhez és a rendszeres mozgáshoz. Elmondása szerint akkor is szerette magát, amikor néhány kilóval többet mutatott alatta a mérleg, és nem akart görcsösen változtatni.

fogyókúrás színésznők fogyjon otthon 2 hét alatt

A teljes életmódváltás segítette őt hozzá ahhoz is, hogy ben ismét szuper formájával kerüljön a figyelem középpontjába. America kedvencei Fogyókúrás színésznők imád nassolni, America általában nem hagyja ki a tízórait és az uzsonnát sem.

fogyókúrás színésznők lehet fogyni hónapban

Ilyenkor gyümölcsöt, zsírszegény sajtot, sótlan mandulát majszol, és mivel édesszájú, az étkezések után desszertként egy-két kocka csokit vagy egy pár falatnyi jégkrémet is engedélyez magának. Fotó: Profimedia — Red Dot.

Leszbikus vagyok. #1 - Daisy Kalan