Életem 6. felújítása: Csízió Élményműhely!

Életem 6. felújítása: Csízió Élményműhely!

Régóta dédelgetett vállalkozási ötletünket valósítjuk meg a siófoki kétszobás téglalakásban: közösségi tér, játszóház és tanulószoba – ez a Csízió Élményműhely!

A vállalkozásindítás sok buktatóval jár – pl. itt van ez a járvány. Nehézségeink kapcsán gyakran gondolok azokra a tanácsokra, amiket tanáraimtól kaptam: hogyan éljük a saját életünket önálló döntéseink mentén, és mi a legbiztosabb jele annak, ha jó úton járunk – minden kezdet nehéz!

Így kezdődött a Műhely felújítása:

Kisszoba: festés, burkolás és új radiátor

Nagyszoba: penész eltávolítása, burkolás, fűtés-szerelés

Itt tartunk most: a berendezés kész, a dekorálás még hátra van

Eddig jutottunk február folyamán, márciusra készült el a műhely annyira, amennyire a képeken is látszik. Ekkor ingyenes programokat tartottunk volna igényfelmérés céljából,

de jött a gonosz koronavírus és olyan akadályokat gördített az utunkba, amik arra ösztönöznek, hogy megmutassuk, akkor sem adjuk fel – elvégre a világ a tetteinktől változik, és nem a szóbeli véleményünktől! A járvány miatt most online működünk, de továbbra is céljaink elérésén, az értékközvetítésen dolgozunk. A járvány lecsengése után indulnak a foglalkozások.

Mit lehet nálunk csinálni?

Különböző témákhoz sokféle programot kínálunk:

  • Kreatív gondolkodás, hatékony problémamegoldás játékos fejlesztése
  • „Alkotói szabadság”: ének, zene, tánc, rajz és hasonló őrültségek! 😉
  • Az üzleti ötlettől a megvalósításig: pénzügyi tudatosság és innováció
  • Természet- és egészségtudatos életmód: tudatos jelenlét, meditáció
  • Tudományos-fantasztikus kerekasztal: csillagászat, ezotéria és mágia
  • Beszélgetős, élményalapú nyelvtanulás: angol, német, horvát, orosz
  • Felkészítés év végi vizsgára, érettségire és nyelvvizsgára, korrepetálás

A foglalkozásokat én, az anyukám és a férjem tartjuk, de folyamatosan bővíteni szeretnénk a csapatot, mert rengeteg programötletünk van. Én a coaching eszköztárával közelítem meg a témákat, illetve a nyelvórák megtartását vállalom. Anyukám pedagógus, és pl. tanulásmódszertannal, valamint drámapedagógiával foglalkozik, korrepetál és kézműves foglalkozásokat tart. A férjem amatőr csillagász, emellett hindu-védikus asztrológiát tanult a Bhaktivedanta Főiskolán. E téren sokat tanultam tőle, néha együtt készítünk horoszkópot, mindketten sokat tanulmányoztuk a keleti vallásokat és filozófiát, melynek szellemisége áthatja az életünket.

Az eredeti elképzelés az volt, hogy hétköznap folyamatosan várjuk az érdeklődőket, a programokon való részvételt előzetes regisztrációhoz kötjük. Délelőtt 10:00-12:00-ig előzetesen egyeztetett egyéni és kislétszámú, 2-4 fős alkalmakra, pl. felnőtteknek konzultációra lesz lehetőség. Majd 12:30-14:30-ig korrepetálás, vizsgafelkészítés, egyéni és kis csoportos nyelvórák, készségfejlesztés lehet, mely igény esetén később is kezdődhet, illetve tovább is tarthat. Délután 15:00-17:00-ig előadások, kerekasztal beszélgetések, társasjátékok, tréningek, sütés-főzés van tervben. Szombaton egész nap aktuális eseményekhez kötődő programokon vehetnek majd részt az érdeklődők, vasárnap pedig zárva tartunk, hiszen ilyenkor mindenki szívesebben van otthon.

Tarts velünk Te is: csatlakozz a FB csoporthoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is! :)