Rádiófrekvenciás zsírvesztés, Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?


Cégünk orvosi-esztétikai és szépségipari berendezések értékesítésével, viszonteladásával, a gépeket használó szakemberek képzésével és szervizháttér biztosításával egyaránt foglalkozik.

rádiófrekvenciás zsírvesztés

Széleskörű és magas színvonalú szolgáltatásainkat olyan, a saját szegmensükben évtizedek óta piacvezető gyártók segítségével biztosítjuk, mint a dél-koreai Classys Inc. Partnereink termékeit világszerte több rádiófrekvenciás zsírvesztés országban használják a szépségipari, orvosi-esztétikai, valamint a mozgásszervi rehabilitációs terület képviselői.

A legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával partnereink saját, szabadalmazott technológiával működő berendezéseket gyártanak. Ennek köszönhető, hogy az általunk forgalmazott gépekkel a szépészeti kezelések során kiváló eredmények érhetők el.

rádiófrekvenciás zsírvesztés

A Santemed GmbH. Cégünk saját fejlesztésű géppel is rendelkezik: Az Emotion RF4 multipoláris rádiófrekvenciás készülék négy különböző méretű kezelőfejének köszönhetően kimagasló technikai színvonalat képvisel a rádiófrekvenciás cellulitkezelő és bőrfeszesítő berendezések között.

rádiófrekvenciás zsírvesztés

Biztosak vagyunk benne, hogy alakformáló-és arckezelő berendezéseink között Ön is megtalálja azokat a berendezéseket, amelyek segítségével a legmagasabb szinten elégítheti ki vendégei igényeit. Rugalmas bérleti illetve vásárlási feltételeinkért és további információért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

rádiófrekvenciás zsírvesztés

Forgalmazott berendezések.